Φ mosyna Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Türk basın tarihinin en önemli kalemlerinden biri olan ünlü gazeteci, Milliyet Gazetesi’nde yeniden yazmaya başladığı 1969 yılında X yaşındaydı ve Y türünde yazılar yazıyordu. X’de üç sıfır, Y’de ise iki sıfır olduğuna göre, X’i, Y’yi ve kimden bahsettiğimizi bulunuz. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 68 yaşında Röportaj dalında yazılar yazıyor ve adıda Mete AKYOL.. Doğrudur umarım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Türk basın tarihinin en önemli kalemlerinden biri olan ünlü gazeteci, Milliyet Gazetesi’nde yeniden yazmaya başladığı 1969 yılında X yaşındaydı ve Y türünde yazılar yazıyordu. X’de üç sıfır, Y’de ise iki sıfır olduğuna göre, X’i, Y’yi ve kimden bahsettiğimizi bulunuz. attila aşut değil di mi bu yazar... 1969 yılında 30 yaşındaymış... 3 sıfır işte... ama y yi bulamadım aslen şair ve yazar bir de siyasi konularda özellikle etkili... y nin içindeki sıfırları o harfi olarak düşünsek falan ama yok aklıma bişi gelmiyo... haaa Taurusun röportaj kelimesinden yola cıkarak da diyebilirim ki Aşut bu yıllarda trabzon muhabirliği yapıyormuş. Ee her muhabir röportaj yapıyordur herhalde di mi? y türü olarak da ben de röportaj diyim bariiiiiiiiiiii mete Akyola gelince 1935 doğumlu 1969 yılında ise 34 yaşındaymış hani 3 sıfır? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 68 yaşında Röportaj dalında yazılar yazıyor ve adıda Mete AKYOL.. Doğrudur umarım.. sıfırlar konusunda senin yaklaşımın daha doğru taurus. ama mete akyol değil.. Y= yazının türü onunda içinde iki sıfır var Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 attila aşut değil di mi bu yazar... 1969 yılında 30 yaşındaymış... 3 sıfır işte... ama y yi bulamadım aslen şair ve yazar bir de siyasi konularda özellikle etkili... y nin içindeki sıfırları o harfi olarak düşünsek falan ama yok aklıma bişi gelmiyo... haaa Taurusun röportaj kelimesinden yola cıkarak da diyebilirim ki Aşut bu yıllarda trabzon muhabirliği yapıyormuş. Ee her muhabir röportaj yapıyordur herhalde di mi? y türü olarak da ben de röportaj diyim bariiiiiiiiiiii mete Akyola gelince 1935 doğumlu 1969 yılında ise 34 yaşındaymış hani 3 sıfır? dediğim gibi sıfırlara taurus daha çok yaklaştı. Y ye gelince sıfırlar harflerin yazılışından geliyor(karışık olabilir...) ama ii yodasınız.haa atilla aşut ta değilll Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 dediğim gibi sıfırlara taurus daha çok yaklaştı. Y ye gelince sıfırlar harflerin yazılışından geliyor(karışık olabilir...) ama ii yodasınız.haa atilla aşut ta değilll dıt... dıt... anlaşıldı... tamam... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 soru gündemden düşmesin Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 soru gündemden düşmesin soru düşmez de benim performansda bi problem var bugünlerde ALIK dönemimi yaşıyorum idare ediverin artık Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 soru düşmez de benim performansda bi problem var bugünlerde ALIK dönemimi yaşıyorum idare ediverin artık SORU UNUTULDU HERHALDE.. İSTERSENİZ CEVABI VEREYİMM Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 SORU UNUTULDU HERHALDE.. İSTERSENİZ CEVABI VEREYİMM verme sen bi süre daha hallederiz biz merak etme olmazsa verirsin Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 verme sen bi süre daha hallederiz biz merak etme olmazsa verirsin peki bakalım kendine güvenmeni sevdimmm.herkeste yok bu Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 peki bakalım kendine güvenmeni sevdimmm.herkeste yok bu ver gazııı ver gazııııııı dedim de aklımda bi ışık yandı acaba bu bana" sen gazla mı çalışıyorsun diyen bi arkadaş vardı ya nickini unuttum şimdi bu sözden dolayı mı bu cümleleri sarfetti bana hıı? ne dersiniz arkadaşlar? Aklıma takıldı da... Gelse de şunun nedenini bi açıklasa diyorum artıkkk yaniii Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 sanirim dun ben demistim sen gazlami calisiyorsun diye Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 ver gazııı ver gazııııııı dedim de aklımda bi ışık yandı acaba bu bana" sen gazla mı çalışıyorsun diyen bi arkadaş vardı ya nickini unuttum şimdi bu sözden dolayı mı bu cümleleri sarfetti bana hıı? ne dersiniz arkadaşlar? Aklıma takıldı da... Gelse de şunun nedenini bi açıklasa diyorum artıkkk yaniii biraz önce forumdaydı.gördüm ama o şunu demek istedi sanırım: sen gazlami çalışıyon deyince insan i harfini ı olarak algıladığımız için ha i ha ı farketmez demek istedi herhalde. onu savunduğumu falan düşünme.öyle algıladım ben.. ama yine de en doğru açıklamayı o yapacaktırr... ama sen yaparsın bu soruyu... ınnn ınnnnnn....(gaz) :w00t: Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 biraz önce forumdaydı.gördüm ama o şunu demek istedi sanırım: sen gazlami çalışıyon deyince insan i harfini ı olarak algıladığımız için ha i ha ı farketmez demek istedi herhalde. onu savunduğumu falan düşünme.öyle algıladım ben.. ama yine de en doğru açıklamayı o yapacaktırr... ama sen yaparsın bu soruyu... ınnn ınnnnnn....(gaz) :w00t: gazlamı kelimesini i ile mi yazmış ben dikkat etmedim ama eger oyleyse sen hem cok dikkatlisin hem de haklı olabilirsin... ama yine de mütevazi ve mütevazı kelimesinin anlamları birbirinden farklı bunu daha once de anlatmıştım ben... biz hep mütevazi olarak biliriz ama tdk ya bakınca mütevazı yerine mütevazi yazmak saçma oluyor... anlam değişiyor yani ben de onu anlatmaya çalışmıştım hem de zaten bir hafta önce bu konuyla ilgili bi ileti yazmışken aslında biraz enteresan oldu bu konuyu tekrar tartışıyor olmak yaaa herneyse artık Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 sanirim dun ben demistim sen gazlami calisiyorsun diye Sen dedinde,bu geçen süre içersinde ne özür diledin ne açıklama yaptın..Bu iletiyi okuduğun topic Bilmeceler ve Zeka Soruları,hala bir özür beklendiğini anlayamıyorsan burada işin ne.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 ömer sami coşar röportaj doğum yılını bulamadım bulsaydım x i de söylerdim ama diyelim ki 1901 doğumlu olsun... 1969 da da 68 yaşında olsun... 3 sıfır işte... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 ömer sami coşar röportaj doğum yılını bulamadım bulsaydım x i de söylerdim ama diyelim ki 1901 doğumlu olsun... 1969 da da 68 yaşında olsun... 3 sıfır işte... artık cevabını vereyim istedim.gerçekten bilgi gerektiren bir soru. Rahmetli Burhan Felek’den bahsediyoruz. X = 80 (iki adet sıfır alt alta konarak 8 elde edilir, üçüncü sıfır da yanlarına getirlir). Y= “FİKİR YAZISI” ( bu harflerin arasında “İKİ SIFIR” harflerinin tümü bulunuyor). teşekkürler yine de gloria,taurus ve diğer arkadaşlar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.