Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 geyik diye benim yazdığımı kastettin sen eğer beni kastettiysen o geyik dediğinden sanada nasip olsun arkadaşım alınganlığın kızı seni neden kastediyim.neden alındın anlamadım ben başlığa cevap verdim sana değil "GEĞİK" işte netcennnnn Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 alınganlığın kızı seni neden kastediyim.neden alındın anlamadım ben başlığa cevap verdim sana değil "GEĞİK" işte netcennnnn Madem geyik düyosunuz bunu izleyin http://www.youtube.com/watch?v=hqWUZIW5wKE Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 geyik diye benim yazdığımı kastettin sen eğer beni kastettiysen o geyik dediğinden sanada nasip olsun arkadaşım Dur hemen celallenme.. Topici açan arkadaşın Geyiği ''GEĞİK'' yazmasıyla alakalı bence bu.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Dur hemen celallenme.. Topici açan arkadaşın Geyiği ''GEĞİK'' yazmasıyla alakalı bence bu.. Doğru anlamışsınız.Teşekkür ederim. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Doğru anlamışsınız.Teşekkür ederim. Rica ederim.. Alıntı
Φ wet_sun Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 bir harf değişince anlam değişiyomu bu kelimede ilginç..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.