Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl Senden daha yakışıklı olmayayım diye Bıngıldağın kaç aylık kapandı?
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl Bugün Pazar kahveci kapalı Nazar boncuğun var mı? Tak girersin foruma...
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 16 yıl var ama foruma girenken lazim degil ... yemek yapa biliyormusun ? ne tur yemekler yapiyorsun ?
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl dokulecegi kadar dokuluyor yani hemen hemen nerdeyse dokulmuyor dislerini gunde kac kere fircaliyorsun ?
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl Hayir korkmuyorum.. Disci benden korkuyor... Ata binmeyi seviyorsun
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 16 yıl sadece üçü bir arada içtiğim için,imalattan nasıl çıkarsa sendikalı mısın?
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 16 yıl Saat kacmiyor yerinde duruyor... 23:37:40 En sevdigin yemek...
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 16 yıl En sevdigin yemek... iskembe corbasi ve sutlac sevmedigin yemek olarak okumustum ben en sevdigim yemek pasta cesitleri
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 16 yıl Cookkk Surusune bereket ... En cok yapmak istedigin cilginlik...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.