Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 16 yıl evet önüne koca bir tabak dondurma koysalar ve kış mevsiminde olsanda yermısın???
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 16 yıl tabiki yerim burda gecenlerde -17 derecede sinemaya gitmedem disarda yedim oldu bayada donmustum ama gercek dostum dedigin kac kisi var hayatinda ?
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 16 yıl Kemal Sunal hey sen,ne işle uğraşırsun hic sorma kiz ne isi diye isime baslamadim ki halen alttaki en sevdigin yemek nedir ?
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl Çıks ondan buralara ugramıyo yeterki kadar gündemde çünkü Uykunu aldınmı?
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl O duruyormuş aslında, etrafı döndürüyorlarmış Hava burada Azot, oksijen, karbondioksit işte Aç mısın?
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl O duruyormuş aslında, etrafı döndürüyorlarmış Hava burada Azot, oksijen, karbondioksit işte Aç mısın? cikss elinde cift okey varmis okeye donuyomus uff acim valla pizza severmisin en sevdiyin pizza ne seviyosan
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl Mantarlı, zeytinli, salamlı, kaşarlı karışık pizza Arabanda hasar var mı?
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 16 yıl soruyu okuyunca birden heycanlandim unutum neydiki yaa haa friends en sevdiyin renk
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.