Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Yazar nedense bayramlarda hep çocukluğum aklıma gelir, şeker toplama dışında vede güncel durumlar dışında en az çocukluğum kadar sevinçli olurum sabah namaza gitcenmi? gittim sabah namazını kılıcakmısın
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 18 yıl kötü.. hadi ben çalışıyom burdayım senin ne işin var bayram günü internette...
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 18 yıl Eh ne yapayım ki evden çıkasım yok bende internetteyim işte... Kaç baklava yedin ?
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl herkes ya calisir,ya okur mu?ikisi de degil.. birini uzer ve pisman olursan ne yaparsin?
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl birini üzersem pişmanlık duymam, bunu hak etmiştir çünkü. aciz olduğun yada çaresiz kaldığında ne yaparsın?
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Allah'a dua ederim Ya sonradan haksız olduğunu anlarsan ne yaparsın?
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl hyatın gerçek anlamını anlamaya çalışırım.... en çok sevidiginiz insanı kaybederseniz nasıl hissi duygularınızı dizginleye bilirsiniz..
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Rezil olduğumu anlar çok çok özür diler kazanmaya çalışırım çok güzel bir teklif geldi ama çok uzaklara gidip geride herkesi bırakman gerek çok uzun süreliğine hangisi gidermisin kalırımısın
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Allah'a dua ederim Ya sonradan haksız olduğunu anlarsan ne yaparsın? özür dilerim kardeşim ama tabii hiç birşey yaşanılanları eskisi gibi yapmaz....
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl tabiiki İZMİT' liyim... seni şuan ne mutlu eder.... su an aslinda hic bi sey mutlu etmez ... gercek adin ne acaba
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl hatırlamıyorum çok küçüktüm çayı kaç şekerli içersin sekersiz icerim yurt disindansin
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl tamamen yerliyim vucudunun en beğendiğin yeri neresi belim senin begendin yer neresi
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl gözlerim ve ellerim neden çokmu güzel... evet incedir yasin kac senin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.