Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 324
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

:D :D o kadar dedıkı sılence artık bızde aynı lafı kullanıyoz :D

en güzeli ben .p

yaKısıklı yok huh

burSercan aL sana farkLı cvp

evet farklı bır cevap ama yanlıs baslıga yazmıssın :D :D

Gönderi tarihi:
sercannnnnnn nerdeyse bir sene taniyorum seni vay be :D

yav bır yıl oldu mu masallah yav :D

zeynep sana sır vereyım: ben senın yerınde olsam ne uzaktan nede yakından akraba olurum angelle :D

cunku ondan ne koy olur ne kasaba ayrıyeten cocuk katılıdır kendısı :D

Gönderi tarihi:

Güzel yazıları var. İnsancıl. Hep "önce insan" diyor. Barıştan, huzurdan yana. Her insanın eşit yaşamasından yana. Eğlenmeyi de seviyor. Kendini tam olarak anlayacak gerçek insanı arıyor. Ama yine de pek çok arkadaşı var. Zaman zaman arkadaşlarının farklı fikirleri arasında kalıyor, mümkün oldukça kimseyi kırmamaya özen gösteriyor. Gene de muhakkak arızalı biri gelip ona takıyor. Bu tiplerden ne kadar kurtulmaya çalışsa da galiba böyle tipler üzerinde bir tür çekiciliğe sahip. Aslında oldukça neşeli biri. Şöyle her şeyi unutup gülmek, eğlenmek içindeki gizli istek. Çok ama çok iyi bir annelik potansiyeli olduğunu da söylemem lazım. Daha söylenecek çok şey var hakkında ya şimdilik bu kadar yeter. Kısacası pırlanta gibi birisi. Boşuna melek demiyorlar anlayacağınız kendisine. İçinden iyilik fışkırıyor ve çok güzel bir ruha sahip, bu yüzden değişmesi imkansız bu iyilik meleğinin.

Saygılar...

Gönderi tarihi:
Güzel yazıları var. İnsancıl. Hep "önce insan" diyor. Barıştan, huzurdan yana. Her insanın eşit yaşamasından yana. Eğlenmeyi de seviyor. Kendini tam olarak anlayacak gerçek insanı arıyor. Ama yine de pek çok arkadaşı var. Zaman zaman arkadaşlarının farklı fikirleri arasında kalıyor, mümkün oldukça kimseyi kırmamaya özen gösteriyor. Gene de muhakkak arızalı biri gelip ona takıyor. Bu tiplerden ne kadar kurtulmaya çalışsa da galiba böyle tipler üzerinde bir tür çekiciliğe sahip. Aslında oldukça neşeli biri. Şöyle her şeyi unutup gülmek, eğlenmek içindeki gizli istek. Çok ama çok iyi bir annelik potansiyeli olduğunu da söylemem lazım. Daha söylenecek çok şey var hakkında ya şimdilik bu kadar yeter. Kısacası pırlanta gibi birisi. Boşuna melek demiyorlar anlayacağınız kendisine. İçinden iyilik fışkırıyor ve çok güzel bir ruha sahip, bu yüzden değişmesi imkansız bu iyilik meleğinin.

Saygılar...

B)-_-

sımdı sozlerıne katılyorum dıyecem domuzbagı o bahsettıgımız sahsıyet sısmeye baslıyacak sonra sısını de ınıdereyecez o yuzden ben susayım :D

Gönderi tarihi:

Saygılar...

çok çok güzel tümceler,ama emin olun ki siz böylesi güzel bir yüreğe sahip olduğunuz için öyle görüyorsunuz.ama bakın sercan haklı B)

B)-_-

sımdı sozlerıne katılyorum dıyecem domuzbagı o bahsettıgımız sahsıyet sısmeye baslıyacak sonra sısını de ınıdereyecez o yuzden ben susayım :D

ssssssssssssssssssssssusma,sıra sana gelecek(sonra ne bilem,yazık olur benim dostuma)

Gönderi tarihi:
çok çok güzel tümceler,ama emin olun ki siz böylesi güzel bir yüreğe sahip olduğunuz için öyle görüyorsunuz.ama bakın sercan haklı B)

Sadece benim değil başta sayın taypa tüm forumdakilerin ortak görüşü bunlar... :lol:

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:
yav bır yıl oldu mu masallah yav :D

zeynep sana sır vereyım: ben senın yerınde olsam ne uzaktan nede yakından akraba olurum angelle :D

cunku ondan ne koy olur ne kasaba ayrıyeten cocuk katılıdır kendısı :D

oyle demisde senin gibi cocuk kacirma planlari yapmiyorum ama -_- gel al onu FBI CIA vs aramicam soz :D

Gönderi tarihi:

Tanimiyorum... :) Sadece nickini forum oyunlarinda goruyorum :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.