Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 hiç tanımıyorum şşştttt yabancı söyle bana sen kimsin bizim forumda ne işin var öyle misin böyle misin :yuvarlan: Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 :D o kadar dedıkı sılence artık bızde aynı lafı kullanıyoz en güzeli ben .pyaKısıklı yok huh burSercan aL sana farkLı cvp evet farklı bır cevap ama yanlıs baslıga yazmıssın :D Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 sercannnnnnn nerdeyse bir sene taniyorum seni vay be Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 uzaktan akraba olabülür Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 sercannnnnnn nerdeyse bir sene taniyorum seni vay be yav bır yıl oldu mu masallah yav zeynep sana sır vereyım: ben senın yerınde olsam ne uzaktan nede yakından akraba olurum angelle cunku ondan ne koy olur ne kasaba ayrıyeten cocuk katılıdır kendısı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 çoooooooooooooooooooooook ei Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Güzel yazıları var. İnsancıl. Hep "önce insan" diyor. Barıştan, huzurdan yana. Her insanın eşit yaşamasından yana. Eğlenmeyi de seviyor. Kendini tam olarak anlayacak gerçek insanı arıyor. Ama yine de pek çok arkadaşı var. Zaman zaman arkadaşlarının farklı fikirleri arasında kalıyor, mümkün oldukça kimseyi kırmamaya özen gösteriyor. Gene de muhakkak arızalı biri gelip ona takıyor. Bu tiplerden ne kadar kurtulmaya çalışsa da galiba böyle tipler üzerinde bir tür çekiciliğe sahip. Aslında oldukça neşeli biri. Şöyle her şeyi unutup gülmek, eğlenmek içindeki gizli istek. Çok ama çok iyi bir annelik potansiyeli olduğunu da söylemem lazım. Daha söylenecek çok şey var hakkında ya şimdilik bu kadar yeter. Kısacası pırlanta gibi birisi. Boşuna melek demiyorlar anlayacağınız kendisine. İçinden iyilik fışkırıyor ve çok güzel bir ruha sahip, bu yüzden değişmesi imkansız bu iyilik meleğinin. Saygılar... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Güzel yazıları var. İnsancıl. Hep "önce insan" diyor. Barıştan, huzurdan yana. Her insanın eşit yaşamasından yana. Eğlenmeyi de seviyor. Kendini tam olarak anlayacak gerçek insanı arıyor. Ama yine de pek çok arkadaşı var. Zaman zaman arkadaşlarının farklı fikirleri arasında kalıyor, mümkün oldukça kimseyi kırmamaya özen gösteriyor. Gene de muhakkak arızalı biri gelip ona takıyor. Bu tiplerden ne kadar kurtulmaya çalışsa da galiba böyle tipler üzerinde bir tür çekiciliğe sahip. Aslında oldukça neşeli biri. Şöyle her şeyi unutup gülmek, eğlenmek içindeki gizli istek. Çok ama çok iyi bir annelik potansiyeli olduğunu da söylemem lazım. Daha söylenecek çok şey var hakkında ya şimdilik bu kadar yeter. Kısacası pırlanta gibi birisi. Boşuna melek demiyorlar anlayacağınız kendisine. İçinden iyilik fışkırıyor ve çok güzel bir ruha sahip, bu yüzden değişmesi imkansız bu iyilik meleğinin. Saygılar... sımdı sozlerıne katılyorum dıyecem domuzbagı o bahsettıgımız sahsıyet sısmeye baslıyacak sonra sısını de ınıdereyecez o yuzden ben susayım Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Güzel yazıları var. İnsancıl. Hep "önce insan" diyor. Barıştan, huzurdan yana. Her insanın eşit yaşamasından yana. Eğlenmeyi de seviyor. Kendini tam olarak anlayacak gerçek insanı arıyor. Ama yine de pek çok arkadaşı var. Zaman zaman arkadaşlarının farklı fikirleri arasında kalıyor, mümkün oldukça kimseyi kırmamaya özen gösteriyor. Gene de muhakkak arızalı biri gelip ona takıyor. Bu tiplerden ne kadar kurtulmaya çalışsa da galiba böyle tipler üzerinde bir tür çekiciliğe sahip. Aslında oldukça neşeli biri. Şöyle her şeyi unutup gülmek, eğlenmek içindeki gizli istek. Çok ama çok iyi bir annelik potansiyeli olduğunu da söylemem lazım. Daha söylenecek çok şey var hakkında ya şimdilik bu kadar yeter. Kısacası pırlanta gibi birisi. Boşuna melek demiyorlar anlayacağınız kendisine. İçinden iyilik fışkırıyor ve çok güzel bir ruha sahip, bu yüzden değişmesi imkansız bu iyilik meleğinin. Saygılar... çok çok güzel tümceler,ama emin olun ki siz böylesi güzel bir yüreğe sahip olduğunuz için öyle görüyorsunuz.ama bakın sercan haklı sımdı sozlerıne katılyorum dıyecem domuzbagı o bahsettıgımız sahsıyet sısmeye baslıyacak sonra sısını de ınıdereyecez o yuzden ben susayım ssssssssssssssssssssssusma,sıra sana gelecek(sonra ne bilem,yazık olur benim dostuma) Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 çok çok güzel tümceler,ama emin olun ki siz böylesi güzel bir yüreğe sahip olduğunuz için öyle görüyorsunuz.ama bakın sercan haklı Sadece benim değil başta sayın taypa tüm forumdakilerin ortak görüşü bunlar... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 yav bır yıl oldu mu masallah yav zeynep sana sır vereyım: ben senın yerınde olsam ne uzaktan nede yakından akraba olurum angelle cunku ondan ne koy olur ne kasaba ayrıyeten cocuk katılıdır kendısı oyle demisde senin gibi cocuk kacirma planlari yapmiyorum ama gel al onu FBI CIA vs aramicam soz Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 yüzde 10 tanıyorum gibi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 roportaj sayesinde birazcik daha tanidim kendisini ismi ne biliyorum Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Sahi acaba ismi ne Melek olmasın Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 tanicam derken yok olu veriyor Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2009 Tanimiyorum... Sadece nickini forum oyunlarinda goruyorum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Tanimiyorum... Sadece nickini forum oyunlarinda goruyorum katiliyorum Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Heç tanımıyorum memleket nere gardaş Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Heç tanımıyorum memleket nere gardaş sen bilmezsen kimse bilmez Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 ben kendimi baya iyi taniyorum 24 sene icinde ogrenmedigim yanlarim olsada hemen hemen herseyimi biliyorum Alıntı
Misafir minikyildiz Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 Ne kaldı öğrenciliğinin bitmesine döncek gari Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Ne kaldı öğrenciliğinin bitmesine döncek gari yok bitmiyor sadece ulkeyi denistircem okumaya devam ustekkini ne kadar mi taniyorum ismini Tornardo koyacak kadar bir varmis bir yokmus Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 hiç tanımam.. bi Guatamala lı kadar yabancıdır.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 taniyem taniyem ama çıkaramiyem(ya da verun parayu,sayam size) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 taniyem taniyem ama çıkaramiyem(ya da verun parayu,sayam size) ilk zamanlar aklima geldi bana made in turkey demezdi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.