Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 17 yıl tanıyorumm falla rakıyı ,denizi,v.s zararlı şeyleri sefiyoo Severim Tabe sevilmeyecek şeyde değil hani onlar
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl tanimiyormusum ki ben seni kim dedi....damam tanımıyorsunda...ama sankim igneliydi
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl aynen avatar denismis mi ? sanki bu ismi baska avatarla haturliyorum....
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 16 yıl Yukardaki uyeyi ben cok iyi taniyorum bir zamanlar beraber cok gezerdik su aralar fazla takilmiyoruz bir birimize ne zaman aynaya bakayim yukardaki uyeyi goruyorum kimsin sen kimsin cik ordan diye bagriyorum ama dinlemiyor beni
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 16 yıl tanimiyorsun iste belli benim yemeklerim cok guzel yiyen hemen bayiliyor Bar acmis olsak barman yapmamakla cok iyi yaparim diyecegim kadar taniyorum
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 16 yıl bak taniyomusum iste bayilip hastaneye kaldiriyolar iyi sofor olmadigini biliyorum
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 16 yıl askerligi seneye bitceni biliyorum ( kac gun kaldi 170 den as kaldi galba)
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 16 yıl yenımı düştün nasıl oldu gardaş bak ust ranza benım Duyumlarıma göre kilolarınız biraz fazlaymış gece üstüme düşmeyesiniz ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.