Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2020 5 yıl Admin-- hahhahhaha çok güldüm ben bunu bir başka hatırlıyordum
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2020 5 yıl Co-Admin 8 saat önce, Freyja dedi: hahhahhaha çok güldüm ben bunu bir başka hatırlıyordum aynen😅
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin hadi be ya... ben böyle duydum hoşuma gitti ve ekledim. Sizin duyduğunuz nasıldı ki????
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2020 5 yıl Co-Admin 36 dakika önce, Admin dedi: hadi be ya... ben böyle duydum hoşuma gitti ve ekledim. Sizin duyduğunuz nasıldı ki???? cıks yazmam ben uyarı verirsin bana😄
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin 1 saat önce, Freyja dedi: Ben de yazmam 1 saat önce, Smyrna dedi: 😂 Yahu ÖM miz var değil mi?
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 5 yıl Admin-- 8 dakika önce, Admin dedi: Yahu ÖM miz var değil mi? Hhaahhah yahu senin de Google ın yok mu
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin 7 dakika önce, Freyja dedi: Hhaahhah yahu senin de Google ın yok mu Sizden iyi Google mı olur ya....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.