Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 arkadaşlar herkes gününün nasıl geçtiğini bundan böyle buraya yazsın olurmu bence olur ilk ben yazacaktım ama daha gün yeni başlarken açtığım için bu topici akşamı bekliycem maalesef Saygılar..
Φ ferit Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 ya siyahx sen dunden başlasaydın ya
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 ya siyahx sen dunden başlasaydın ya olur feritcim senimi kırcam dün sabah kalktım işe gitmek için evden çıktım oda ne köpeğin biri kapıda bana bakıyo allahtan sadece neyseki sadece baktı neyse dün aslında kayda değer pek bişey olmadı sadece forumda kankigiller ile(gece yağmuru ve mine)ile malikanelerini halı sahaya çevirme konusunda bayağı bi tartıştık okadar
Φ ferit Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 olur feritcim senimi kırcam dün sabah kalktım işe gitmek için evden çıktım oda ne köpeğin biri kapıda bana bakıyo allahtan sadece neyseki sadece baktı neyse dün aslında kayda değer pek bişey olmadı sadece forumda kankigiller ile(gece yağmuru ve mine)ile malikanelerini halı sahaya çevirme konusunda bayağı bi tartıştık okadar hmm hayatta korktuğum tek varlık tır köpek ben olsaydım kesinlikle tabanları yağlardım heralde ii akılı köpekmiş ayrıca bayan arkadaşların kafasına silah dayasaydın daha iyimiş
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 hmm hayatta korktuğum tek varlık tır köpek ben olsaydım kesinlikle tabanları yağlardım heralde ii akılı köpekmiş ayrıca bayan arkadaşların kafasına silah dayasaydın daha iyimiş köpekler sevilmezmi yahu topic'le pek alakası yok siyahx kardeşim ama köpekleri çok severim benimde bi dobermanım var ayrıca yaaa
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 hmm hayatta korktuğum tek varlık tır köpek ben olsaydım kesinlikle tabanları yağlardım heralde ii akılı köpekmiş ayrıca bayan arkadaşların kafasına silah dayasaydın daha iyimiş yok kendi istekleriyle olacak şiddet yok yıkacaz malikaneyi dikecez halı sahayı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 köpekler sevilmezmi yahu topic'le pek alakası yok siyahx kardeşim ama köpekleri çok severim benimde bi dobermanım var ayrıca yaaa bende severim ama şu resmini koyduğun köpeği uzaktan sevmeyi yeğlerim egzorsist'cim
Φ ferit Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 köpekler sevilmezmi yahu topic'le pek alakası yok siyahx kardeşim ama köpekleri çok severim benimde bi dobermanım var ayrıca yaaa alahım allaım bak bırakıp kaçacam ewet sewilenleri de var ama ısrınca pek sevimli bi tarafı kalmıyor insanın gözünde
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 alahım allaım bak bırakıp kaçacam ewet sewilenleri de var ama ısrınca pek sevimli bi tarafı kalmıyor insanın gözünde ya feritcim baksana ne kadar uysal bi köpekçik masum masum bakıyo
Φ ferit Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 yok kendi istekleriyle olacak şiddet yok yıkacaz malikaneyi dikecez halı sahayı tabi canım zaten ben lafın gelişi öle demiştim zaten halı sahayı kuruca burda beraber bi takım kurup her hafta maç yaparız demi.ama tabiki önce senin onları razı etmen lazımm
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 tabi canım zaten ben lafın gelişi öle demiştim zaten halı sahayı kuruca burda beraber bi takım kurup her hafta maç yaparız demi.ama tabiki önce senin onları razı etmen lazımm valla pek razı gözükmüyolar ama hatta bana şiddet bile uygulamaya çalışıyolar vazgeçmem için
Φ ferit Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 valla pek razı gözükmüyolar ama hatta bana şiddet bile uygulamaya çalışıyolar vazgeçmem için korkma arkanda ben warım gereken desteği veririm bi kaç destek veren kişi daha olursa halı sahayı kurar maça gideriz olmadı başka yerde yaparız
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 korkma arkanda ben warım gereken desteği veririm bi kaç destek veren kişi daha olursa halı sahayı kurar maça gideriz olmadı başka yerde yaparız olmaz kankilerin malikanesinin yerine olacak prestij meselesi oldu
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 bende bi beşiktaşlı olarak siyahx kardeşin yanındayım olmazsa köpeğimide getiririm olurmu
Φ ferit Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 bende bi beşiktaşlı olarak siyahx kardeşin yanındayım olmazsa köpeğimide getiririm olurmu tamam sen gel dee köpeğin gelmesede olur hatta gelmesin bence hayır gelirse kimse gelmez
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 bende bi beşiktaşlı olarak siyahx kardeşin yanındayım olmazsa köpeğimide getiririm olurmu olmazmı kardeşim gece yağmurunun üstüne salarız köpeğimizi kız bak buradan sesleniyorum sana ya ver o malikaneyi yada köpeğimizi salarız malikanene
Φ ferit Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 olmazmı kardeşim gece yağmurunun üstüne salarız köpeğimizi kız bak buradan sesleniyorum sana ya ver o malikaneyi yada köpeğimizi salarız malikanene yok şidete hayırr demiştik bye
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 olmazmı kardeşim gece yağmurunun üstüne salarız köpeğimizi kız bak buradan sesleniyorum sana ya ver o malikaneyi yada köpeğimizi salarız malikanene bu köpeğin çenesi bir kere kapandımı kapattığı yere 2 tonluk basınç uygular ki onu açmakta pek mümkün olmaz ona göre
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 bu köpeğin çenesi bir kere kapandımı kapattığı yere 2 tonluk basınç uygular ki onu açmakta pek mümkün olmaz ona göre olsun olsun
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 maça gidiyormuyuz dur daha sahayı bile dikmedikki
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Allah büyük be dualarımız kabul olursa sahayıda dikeriz ( bu arada muabbetin içine sokuverdik kendimizi ama idare edersin siyahx kardeşim)
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Allah büyük be dualarımız kabul olursa sahayıda dikeriz ( bu arada muabbetin içine sokuverdik kendimizi ama idare edersin siyahx kardeşim) ayıp ediyosun kardeşim ne demek
Önerilen İletiler