Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

YESTERDAY: Daha izlemeden merak ettiğim film


gloria

Önerilen İletiler

Bu sefer bir değişiklik yapacağım ve daha izlemeden merak ettiğim bir filmden bahsedeceğim, daha sonra izleyince de fikrimi buraya ekleyeceğim. Filme daha konusunu okumayla hayran oldum, kurgusunu çok zekice ve farklı buldum, hakkında yazılan yorumları da çok beğendim, bence bu film eğer iyi işlenebilmişse gerçekten de çok güzel bir film olmuş olabilir. 

Filmin adı Yesterday... Konusu anladığım kadarıyla BEATLES'SIZ BİR DÜNYA NASIL OLURDU sorusu üzerine kurgulanmış. Okuduğum bütün yorumlardan yola çıkarak konusuna dair bir bilgi vermem gerekirse; Küçük bir ingiliz kasabasında yaşayan ve müzikle ilgilenen Jack Malik ünlü olma hayalleri suya düşmüş bir gençtir ve bir gün tüm dünyada elektriklerin kısa bir süreliğine kesilmesi sırasında bir trafik kazası geçirerek yaralanır. Kendine geldiğindeyse dünyada kendinden başka kimse Beatles diye bir grubun varlığından ve onların tüm dünyayı ele geçirmiş şarkılarından haberdar değildir. Jack ise bu durumdan yararlanmaya karar verir ve işler böylece gelişir. Bu arada belki spoiler olacak ama sonuçta ben de okudum bu bilgiyi buna rağmen filme duyduğum heyecandan bir şey kaybetmedim siz de kaybetmezsiniz, bilin ne olacak diyerek söylüyorum, filmde Beatles diye bir grup olmadığından doğal olarak John Lennon da tanınmıyor çünkü ünlü olmamış e bu durumda da öldürülmemiş de yani yaşıyor ve yaşlanmış :D 

E izleyen?

YESTERDAY (2019)

Yönetmen: Danny Boyle
Oyuncular: Himesh PatelLily JamesEd Sheeran
 
02-ysd-dm-mainstage-mobile-banner-1080x7

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Filmi bugün izledim, tabii ben seyretmenden filmin konusuna bakarak bu filmi gözümde fazla büyütmüş olabilirim ve seyredince de biraz beklentimin altında kalmış olabilir ama bu sizi vazgeçirmesin. Çünkü hiç fena değil, seyredilebilir. İnsan bir de izleyince hep şunu düşünüyor; ya ben bu durumda olsaydım ne yapardım? Siz ne yapardınız mesela?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.