Φ mosyna Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 yukarıdaki altı sözcüğü ikişerli üç gruba ayırın. Her gruptaki harfleri birer kez kullanarak üç sözcük üretin. Örnek :Soru AV, AR, BOR, ER, FANİ, HAKİ sözcükleri için sorulsaydı, cevap AFERİN (ER, FANİ), BRAVO (AV, BOR) ve HARİKA (AR, HAKİ) olacaktı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 yukarıdaki altı sözcüğü ikişerli üç gruba ayırın. Her gruptaki harfleri birer kez kullanarak üç sözcük üretin. Örnek :Soru AV, AR, BOR, ER, FANİ, HAKİ sözcükleri için sorulsaydı, cevap AFERİN (ER, FANİ), BRAVO (AV, BOR) ve HARİKA (AR, HAKİ) olacaktı ŞİRKET ''TERK'',''İŞ''.. PİŞMANİYE ''AYİN'',''PİŞME''.. ZABITA ''BAZI'',''AT''.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ŞİRKET ''TERK'',''İŞ''.. PİŞMANİYE ''AYİN'',''PİŞME''.. ZABITA ''BAZI'',''AT''.. rüzgarı arkana,düldülü de altına almışsın. tutulmuyosun taurus Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gün boyu aç kaldıktan sonra iftarda yediğim yemek beyne şeker hücumu sağladı sanırım.3.Gözüm açıldı herhal.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gün boyu aç kaldıktan sonra iftarda yediğim yemek beyne şeker hücumu sağladı sanırım.3.Gözüm açıldı herhal.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 tabiii yokluğumdan istifade bütün soruları cevaplamışsın canım arkadaşım dur bi de ben tebrik edeyim seniiii Sen var ya sennn SUPERSIN ister mütevazı ol, yine iltifat etmiş diye şu emotionu kullan " " ister kız, istersen de ne istersen iste işte sen SUPERSİN bu arada küçük bir bilgi: mütevazi: Birbirine paralel olan mütevazı: 1) Alçak gönüllü 2) Gösterişsiz, iddiasız neden mi yazdım? Anlatayım. Çünkü ben bir kaç gün öncesine kadar alçakgönüllü anlamına gelen kelimenin mütevazi oldugunu sanıyordum ve Taurus'un gecenlerde bir topicte bu kelimenin yerine mütevazı kelimesini gördüm... Once yanlış yazdıgını sandım sonra tabiki TDKya başvurdum meğer ben yanlış biliyormuşum... Sevgili arkadaşım, bak sayende bir şey daha öğrenmiş oldum TEŞEKKÜR EDERİM... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 tabiii yokluğumdan istifade bütün soruları cevaplamışsın canım arkadaşım dur bi de ben tebrik edeyim seniiii Sen var ya sennn SUPERSIN ister mütevazı ol, yine iltifat etmiş diye şu emotionu kullan " " ister kız, istersen de ne istersen iste işte sen SUPERSİN bu arada küçük bir bilgi: mütevazi: Birbirine paralel olan mütevazı: 1) Alçak gönüllü 2) Gösterişsiz, iddiasız neden mi yazdım? Anlatayım. Çünkü ben bir kaç gün öncesine kadar alçakgönüllü anlamına gelen kelimenin mütevazi oldugunu sanıyordum ve Taurus'un gecenlerde bir topicte bu kelimenin yerine mütevazı kelimesini gördüm... Once yanlış yazdıgını sandım sonra tabiki TDKya başvurdum meğer ben yanlış biliyormuşum... Sevgili arkadaşım, bak sayende bir şey daha öğrenmiş oldum TEŞEKKÜR EDERİM... Kullanayım bari.. Bana verdiğin değer için çok teşekkür ederim Gloria'cım..Bitanesin.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kullanayım bari.. Bana verdiğin değer için çok teşekkür ederim Gloria'cım..Bitanesin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.