Misafir olivia Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 KUŞUMMM nerdesin yaa özledim seni... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Off.. Off Şimdi gökten yağmur damlalarının tıpkı; sıralarına dizilmiş okul çocuklarının teker teker sınıflarına girmesi gibi yeryüzüne düşmesi olacaktı.. Heyy yağmur! Son damlanı bana ver ne olur.. Ömrüm boyunca ıslak kalsın kalbim.. Ama hiç sönmeyi öğrenmesin saçlarım.. Birden haykırasım geldi aşkımı.. Ne zaman usanıcam foruma aşkımı itiraf etmekten içeri atcaklar beni Hayırr... Bu sefer başka birisi.. yanlış birisinin uğruna onu terkettiğim kişi.. Tilkinin dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geldiği gibi.. "My precious dear (Y...n...s)" Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 cnmmcımm şekerimmm sen de harikasın ben de seni özledim ama derslerden dolayı pek giremiyorum,çok yoğunum bu yıl. ama fırsat buldukça takip ediyorum. bu arada kendin için doğru olduğuna inandığını bulamana sevindim Alıntı
Φ ugly_girl Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 wooooowww bunlar gerçekten süper paylaşım için tşk Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.