Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl Yedi kardeş çıktı yola Dağıldılar tam beş kola Gönülleri hep açtılar Anahtarlar sağdan sola ??????
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Türk boyları ve Kuran-ı kerim çağrıştı bende ilk olarak ama sanırım cevap bunlardan biri değil..
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Türk boyları ve Kuran-ı kerim çağrıştı bende ilk olarak ama sanırım cevap bunlardan biri değil.. değil arkadaşım.. senin hemen bulabileceğini düşünmüştümmmmm. (şişşt ipucu )
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Ya bakınca birde şunu gördüm; ANAHTAR 7 harften oluşuyor ve ANHTR olarak 5 ayrı harf kullanılıyor kelime içersinde.: Cevap bu mu acaba..?
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Ya bakınca birde şunu gördüm; ANAHTAR 7 harften oluşuyor ve ANHTR olarak 5 ayrı harf kullanılıyor kelime içersinde.: Cevap bu mu acaba..? kelimelerin içinde bir anlam yok..hepsini topladığında başka bir ifade çıkıyor...
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Ahh..Ayıp bana yaaa.. Notalar,porte ve sol anahtarı.. nihayet be arkadaşımmm... dedim ya ilk cevabı senden bekliyodummm.birz geç oldu ama tebrik ederimmmmmmm
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Etme etme.. Kınıyorum kendimi.. Yine de teşekkür ederim arkadaşım..
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Beni utancımla başbaşa bırakın.. olur boyle vakalarrr tauruscuğum üzme kendini gelir herkesin başına
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.