Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Yuksam sende Fenerlimisin

Doğru :lol:;)

• Cevaplar 87
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Çok fokurduyor , Ama kankim duymasın çok kıskançtır , kimseyle paylaşamas beni ,Avrupa yakası gibim oldu

ne kadar fokurduyo dedin :devil: duymam duymam ben rahat ol kankim :angry:

kıss kankim göslerimnen yerim seni :blink::ph34r:

Gönderi tarihi:

Allahım fantesi dediği şeye bak :unsure::lol: Kıs olmas olurmu vardır belki böyle bi tanıdığımıs :unsure::lol:

Hahahahahahahah..kısım başaka fentezilerimizde var elbet.. :w00t: lakin şuracığa yazmamı beklemiyorsun di mi :lol: tööbee...mübarek gün...

Gönderi tarihi:

Kıs Yaprak dökümü hemenmi yetiştirdin :huh:<_<:lol:

Kıs kankim hoş hoş hoş geldin :grin: Kıs bende arkadaş yabancılık çekmesin diye turistik yerleri gesdiriyordum :unsure: Müse ne taraftaydı canım kankim :huh::w00t::lol:

Göslerinle nasıl yiyecen kıs kankim :huh:

Gönderi tarihi:

Kıs kankim hoş hoş hoş geldin , Kıs bende arkadaş yabancılık çekmesin diye turistik yerleri gesdiriyordum , Müse ne taraftaydı canım kankim

Göslerinle nasıl yiyecen kıs kankim

hiç hoş gelmedim <_< kıss kankim adam gibim gesdirsene ne fokurduyon kısa :devil:

kıss makbuleyi yedikleri gibim yiycem :devil::D:lol:

yok ben sölemedim vala , yerin kulağı varmış gerçekten

yaprak dökümü sölemedi -_- sadece aldatıldığımı hissettim o kadar -_-:w00t::lol:

Gönderi tarihi:

ne yeri

turist olduk dimi şimdi , bay clooneyin müzesini gösterin

Yerin kulağını :w00t:

Olmas ben bay Clooneyin müsesine sukut füsesi attırdım :lol:

Gece... çarpılmadan kapayalım şu mevzuu..ne yeri ayol?...ne arıyosunuz fellik fellik.

Kapatalım janem :grin::lol:

hiç hoş gelmedim ,kıss kankim adam gibim gesdirsene ne fokurduyon kısa

kıss makbuleyi yedikleri gibim yiycem

yaprak dökümü sölemedi ,sadece aldatıldığımı hissettim o kadar

Fokurdamam bundan sonra kankim :( Nasıl hissettin kıs :unsure: alıcılar falanmı kuvvetli yoksam :huh::w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Fokurdamam bundan sonra kankim , Nasıl hissettin kıs , alıcılar falanmı kuvvetli yoksam

fokurdama kankim -_- ne bilem hissettim işte <_< bi baktım bisim kanki fokurdamaktan buharlaşcak nerdeyse <_<

6. his diyelim istersen <_<:P:D

Gönderi tarihi:

yuk dedik ya <_<:D:lol::wub:

bu arada benim bu avatarı kullanmamın nedenini bilmeyen yok sanırım... :) yeni evli bir bayan olarak düğünden önce kullanmaya başladım bu gelinlik resmini ve hala değiştiremiyorum :D kendi gelinliğimede çok benziyo zaten :wub:

Gönderi tarihi:

Çok mu bensio

efet :D

topic amacı dışına çıkmış yine

hep bu kankimin yüsünden focalcim -_- halbuki ben neden bu avatarı kullandığımdan bahsediyodum -_-:D

Gönderi tarihi:

efet :D

hep bu kankimin yüsünden focalcim -_- halbuki ben neden bu avatarı kullandığımdan bahsediyodum -_-:D

MİNECİ dooru söylüyosun canım..herşey senin bu kankinin başının altından çıkıyor :w00t: tiz kurtul derim ben -_-:P:lol:

Gönderi tarihi:

MİNECİM dooru söylüyosun canım..herşey senin bu kankinin başının altından çıkıyor, tiz kurtul derim ben

kıss ne yaparsa yapsın bitanecik kankim o benim :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.