Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yuksam sende Fenerlimisin Doğru Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Çok fokurduyor Ama kankim duymasın çok kıskançtır kimseyle paylaşamas beni Avrupa yakası gibim oldu duymaz duymaz nerden duycak ben hemen yetiştiririm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Çok fokurduyor , Ama kankim duymasın çok kıskançtır , kimseyle paylaşamas beni ,Avrupa yakası gibim oldu ne kadar fokurduyo dedin duymam duymam ben rahat ol kankim kıss kankim göslerimnen yerim seni Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Allahım fantesi dediği şeye bak Kıs olmas olurmu vardır belki böyle bi tanıdığımıs Hahahahahahahah..kısım başaka fentezilerimizde var elbet.. lakin şuracığa yazmamı beklemiyorsun di mi tööbee...mübarek gün... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kıs Yaprak dökümü hemenmi yetiştirdin Kıs kankim hoş hoş hoş geldin Kıs bende arkadaş yabancılık çekmesin diye turistik yerleri gesdiriyordum Müse ne taraftaydı canım kankim Göslerinle nasıl yiyecen kıs kankim Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kıs Yaprak dökümü hemenmi yetiştirdin yok ben sölemedim vala yerin kulağı varmış gerçekten Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Diloş tövbe tövbe Yaprak Dökümü nerde yer çıbık söyle Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yaprak Dökümü nerde yer çıbık söyle ne yeri turist olduk dimi şimdi bay clooneyin müzesini gösterin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Diloş tövbe tövbe Yaprak Dökümü nerde yer çıbık söyle Gece... çarpılmadan kapayalım şu mevzuu..ne yeri ayol?...ne arıyosunuz fellik fellik.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kıs kankim hoş hoş hoş geldin , Kıs bende arkadaş yabancılık çekmesin diye turistik yerleri gesdiriyordum , Müse ne taraftaydı canım kankim Göslerinle nasıl yiyecen kıs kankim hiç hoş gelmedim kıss kankim adam gibim gesdirsene ne fokurduyon kısa kıss makbuleyi yedikleri gibim yiycem yok ben sölemedim vala , yerin kulağı varmış gerçekten yaprak dökümü sölemedi sadece aldatıldığımı hissettim o kadar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ne yeri turist olduk dimi şimdi , bay clooneyin müzesini gösterin Yerin kulağını Olmas ben bay Clooneyin müsesine sukut füsesi attırdım Gece... çarpılmadan kapayalım şu mevzuu..ne yeri ayol?...ne arıyosunuz fellik fellik. Kapatalım janem hiç hoş gelmedim ,kıss kankim adam gibim gesdirsene ne fokurduyon kısa kıss makbuleyi yedikleri gibim yiycem yaprak dökümü sölemedi ,sadece aldatıldığımı hissettim o kadar Fokurdamam bundan sonra kankim Nasıl hissettin kıs alıcılar falanmı kuvvetli yoksam Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 bu aralar çok düşünceliyim de onadan........................... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Fokurdamam bundan sonra kankim , Nasıl hissettin kıs , alıcılar falanmı kuvvetli yoksam fokurdama kankim ne bilem hissettim işte bi baktım bisim kanki fokurdamaktan buharlaşcak nerdeyse 6. his diyelim istersen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Diyelim kankim sen ne dersen ben onu derim bilirsin şiker kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 yağcılığın lüsumu yok kuşum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 yuk dedik ya bu arada benim bu avatarı kullanmamın nedenini bilmeyen yok sanırım... yeni evli bir bayan olarak düğünden önce kullanmaya başladım bu gelinlik resmini ve hala değiştiremiyorum kendi gelinliğimede çok benziyo zaten Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 topic amacı dışına çıkmış yine Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ben yapmadım kaptan Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Çok mu bensio efet topic amacı dışına çıkmış yine hep bu kankimin yüsünden focalcim halbuki ben neden bu avatarı kullandığımdan bahsediyodum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 efet hep bu kankimin yüsünden focalcim halbuki ben neden bu avatarı kullandığımdan bahsediyodum MİNECİ dooru söylüyosun canım..herşey senin bu kankinin başının altından çıkıyor tiz kurtul derim ben Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 MİNECİM dooru söylüyosun canım..herşey senin bu kankinin başının altından çıkıyor, tiz kurtul derim ben kıss ne yaparsa yapsın bitanecik kankim o benim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.