Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Yuksam sende Fenerlimisin

Doğru :lol:;)

• Cevaplar 87
  • Görüntü 7,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Çok fokurduyor Ama kankim duymasın çok kıskançtır kimseyle paylaşamas beni Avrupa yakası gibim oldu

duymaz duymaz nerden duycak :grin::rolleyes:

ben hemen yetiştiririm :w00t::P:wub::stuart:

Gönderi tarihi:

Çok fokurduyor , Ama kankim duymasın çok kıskançtır , kimseyle paylaşamas beni ,Avrupa yakası gibim oldu

ne kadar fokurduyo dedin :devil: duymam duymam ben rahat ol kankim :angry:

kıss kankim göslerimnen yerim seni :blink::ph34r:

Gönderi tarihi:

Allahım fantesi dediği şeye bak :unsure::lol: Kıs olmas olurmu vardır belki böyle bi tanıdığımıs :unsure::lol:

Hahahahahahahah..kısım başaka fentezilerimizde var elbet.. :w00t: lakin şuracığa yazmamı beklemiyorsun di mi :lol: tööbee...mübarek gün...

Gönderi tarihi:

Kıs Yaprak dökümü hemenmi yetiştirdin :huh:<_<:lol:

Kıs kankim hoş hoş hoş geldin :grin: Kıs bende arkadaş yabancılık çekmesin diye turistik yerleri gesdiriyordum :unsure: Müse ne taraftaydı canım kankim :huh::w00t::lol:

Göslerinle nasıl yiyecen kıs kankim :huh:

Gönderi tarihi:

Diloş tövbe tövbe -_-:lol:

Yaprak Dökümü nerde yer çıbık söyle :angry::lol:

Gönderi tarihi:

Diloş tövbe tövbe -_-:lol:

Yaprak Dökümü nerde yer çıbık söyle :angry::lol:

Gece... :D çarpılmadan kapayalım şu mevzuu..ne yeri ayol?...ne arıyosunuz fellik fellik.. :unsure:

Gönderi tarihi:

Kıs kankim hoş hoş hoş geldin , Kıs bende arkadaş yabancılık çekmesin diye turistik yerleri gesdiriyordum , Müse ne taraftaydı canım kankim

Göslerinle nasıl yiyecen kıs kankim

hiç hoş gelmedim <_< kıss kankim adam gibim gesdirsene ne fokurduyon kısa :devil:

kıss makbuleyi yedikleri gibim yiycem :devil::D:lol:

yok ben sölemedim vala , yerin kulağı varmış gerçekten

yaprak dökümü sölemedi -_- sadece aldatıldığımı hissettim o kadar -_-:w00t::lol:

Gönderi tarihi:

ne yeri

turist olduk dimi şimdi , bay clooneyin müzesini gösterin

Yerin kulağını :w00t:

Olmas ben bay Clooneyin müsesine sukut füsesi attırdım :lol:

Gece... çarpılmadan kapayalım şu mevzuu..ne yeri ayol?...ne arıyosunuz fellik fellik.

Kapatalım janem :grin::lol:

hiç hoş gelmedim ,kıss kankim adam gibim gesdirsene ne fokurduyon kısa

kıss makbuleyi yedikleri gibim yiycem

yaprak dökümü sölemedi ,sadece aldatıldığımı hissettim o kadar

Fokurdamam bundan sonra kankim :( Nasıl hissettin kıs :unsure: alıcılar falanmı kuvvetli yoksam :huh::w00t::lol:

Gönderi tarihi:

bu aralar çok düşünceliyim de onadan...........................

Gönderi tarihi:

Fokurdamam bundan sonra kankim , Nasıl hissettin kıs , alıcılar falanmı kuvvetli yoksam

fokurdama kankim -_- ne bilem hissettim işte <_< bi baktım bisim kanki fokurdamaktan buharlaşcak nerdeyse <_<

6. his diyelim istersen <_<:P:D

Gönderi tarihi:

Diyelim kankim :huh: sen ne dersen ben onu derim bilirsin şiker kankim :unsure::grin::lol::hug:

Gönderi tarihi:

yağcılığın lüsumu yok kuşum -_-<_<:P:D:lol::hug:

Gönderi tarihi:

yuk dedik ya <_<:D:lol::wub:

bu arada benim bu avatarı kullanmamın nedenini bilmeyen yok sanırım... :) yeni evli bir bayan olarak düğünden önce kullanmaya başladım bu gelinlik resmini ve hala değiştiremiyorum :D kendi gelinliğimede çok benziyo zaten :wub:

Gönderi tarihi:

topic amacı dışına çıkmış yine

Gönderi tarihi:

ona ne şüphe

Gönderi tarihi:

Çok mu bensio

efet :D

topic amacı dışına çıkmış yine

hep bu kankimin yüsünden focalcim -_- halbuki ben neden bu avatarı kullandığımdan bahsediyodum -_-:D

Gönderi tarihi:

efet :D

hep bu kankimin yüsünden focalcim -_- halbuki ben neden bu avatarı kullandığımdan bahsediyodum -_-:D

MİNECİ dooru söylüyosun canım..herşey senin bu kankinin başının altından çıkıyor :w00t: tiz kurtul derim ben -_-:P:lol:

Gönderi tarihi:

MİNECİM dooru söylüyosun canım..herşey senin bu kankinin başının altından çıkıyor, tiz kurtul derim ben

kıss ne yaparsa yapsın bitanecik kankim o benim :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.