Φ *a*s*u*d*e Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım. İsmim Asude. Bu formda Türkiyenin 4 köşesinden üyeler var. Umarım çoğunuzla dost olma fırsatım olur. Ben Trakyalıyım... Peki siz Türkiye'nin hangi ucundansınız ??? Hepinize sevgiler, dostçakalın... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 iç anadolu bölgesi marmara bölgesi/ist. Alıntı
Φ *a*s*u*d*e Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 marmara bölgesi/ist. İstanbul'u çok seviyorum... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 İstanbul'u çok seviyorum... kim sevmezki ama zor bi şehir trfiği bi dert insanları bi dert yolları bi dert vs...ama yinede burdan ayrılamıyorum seviyorum burayı Alıntı
Φ *a*s*u*d*e Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 kim sevmezki ama zor bi şehir trfiği bi dert insanları bi dert yolları bi dert vs...ama yinede burdan ayrılamıyorum seviyorum burayı Evet zor bir şehir, biraz karışık (biraz mı!!! ) Ben 1 yıl kadar Mecidiyeköy'de kalmıştım. Orda işe başlamıştım. Kiralar çok fazla İşimi çok seviyordum, o yüzden 1 yıl dayandım... Yoksa orda yaşamak gerçekten zor. Ama gezmek için, hafta sonları için, alışveriş için harika !!! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 bende marmaradanım ama İzmit'liyim Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 hoş geldinn asude bn de egedennn. Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 bende hoş geldim uzun zaman oldu ayrıca yeniler hoş geldiniz hepiniz toptan... ben marmara Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Evet zor bir şehir, biraz karışık (biraz mı!!! ) Ben 1 yıl kadar Mecidiyeköy'de kalmıştım. Orda işe başlamıştım. Kiralar çok fazla İşimi çok seviyordum, o yüzden 1 yıl dayandım... Yoksa orda yaşamak gerçekten zor. Ama gezmek için, hafta sonları için, alışveriş için harika !!! haklısın kim bilir belki bigün yine gelirsn yrleşirsin buralara Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Bütün yeni gelenlere hoşgeldin diyor,yüce Allahtan yakınlarına baş sağlığı,kendilerine de rahmet diliyorum .Efenim şimdi ben İstanbul danım,daha önce de burdaydım bu gidişle hep burda olucam Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 iç anadolu bölgesi Asude hoşgeldin Bende A'sız Sude Akdeniz Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Asude hoşgeldin Bende A'sız Sude Akdeniz bakmayı akdeniz dediğine istanbul bakırköylük pardon bakırköyden Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 kendi mekanını herkese belli etme düş yakamdan Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 kendi mekanını herkese belli etme düş yakamdan tamam öyle olsun düşerim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Demogoji yapmayalım lütfen Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Demogoji yapmayalım lütfen yaparım en doğal hakkım çükü Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 neden bilmem aklıma birden o geldi söyledim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 her aklına geleni söyleme Bak senin yüsünden konu yine dağıldı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 her aklına geleni söyleme Bak senin yüsünden konu yine dağıldı benmi senmi sen bu topice yazı yazmasaydın bende sana sataşmazdım konu kaynamazdı Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 nerde olduğumu bende bi bilsem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 nerde olduğumu bende bi bilsem forumdasın, bu kıyağımıda unutma.... Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 forumdasın, bu kıyağımıda unutma.... sazanlardanmısın sen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.