Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl Arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım. İsmim Asude. Bu formda Türkiyenin 4 köşesinden üyeler var. Umarım çoğunuzla dost olma fırsatım olur. Ben Trakyalıyım... Peki siz Türkiye'nin hangi ucundansınız ??? Hepinize sevgiler, dostçakalın...
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl İstanbul'u çok seviyorum... kim sevmezki ama zor bi şehir trfiği bi dert insanları bi dert yolları bi dert vs...ama yinede burdan ayrılamıyorum seviyorum burayı
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl Yazar kim sevmezki ama zor bi şehir trfiği bi dert insanları bi dert yolları bi dert vs...ama yinede burdan ayrılamıyorum seviyorum burayı Evet zor bir şehir, biraz karışık (biraz mı!!! ) Ben 1 yıl kadar Mecidiyeköy'de kalmıştım. Orda işe başlamıştım. Kiralar çok fazla İşimi çok seviyordum, o yüzden 1 yıl dayandım... Yoksa orda yaşamak gerçekten zor. Ama gezmek için, hafta sonları için, alışveriş için harika !!!
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl bende hoş geldim uzun zaman oldu ayrıca yeniler hoş geldiniz hepiniz toptan... ben marmara
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl Evet zor bir şehir, biraz karışık (biraz mı!!! ) Ben 1 yıl kadar Mecidiyeköy'de kalmıştım. Orda işe başlamıştım. Kiralar çok fazla İşimi çok seviyordum, o yüzden 1 yıl dayandım... Yoksa orda yaşamak gerçekten zor. Ama gezmek için, hafta sonları için, alışveriş için harika !!! haklısın kim bilir belki bigün yine gelirsn yrleşirsin buralara
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl Bütün yeni gelenlere hoşgeldin diyor,yüce Allahtan yakınlarına baş sağlığı,kendilerine de rahmet diliyorum .Efenim şimdi ben İstanbul danım,daha önce de burdaydım bu gidişle hep burda olucam
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Asude hoşgeldin Bende A'sız Sude Akdeniz bakmayı akdeniz dediğine istanbul bakırköylük pardon bakırköyden
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl kendi mekanını herkese belli etme düş yakamdan tamam öyle olsun düşerim
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl her aklına geleni söyleme Bak senin yüsünden konu yine dağıldı benmi senmi sen bu topice yazı yazmasaydın bende sana sataşmazdım konu kaynamazdı
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl nerde olduğumu bende bi bilsem forumdasın, bu kıyağımıda unutma....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.