Φ medikal Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 ŞUTÜPSJLIJRŞĞILNDFÇEIJ?? yukarıdaki harfler belli bir mantığa göre sıralanmıştır. son iki harf nedir?(başka bir sorudan esinlendim) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 ŞUTÜPSJLIJRŞĞILNDFÇEIJ?? yukarıdaki harfler belli bir mantığa göre sıralanmıştır. son iki harf nedir?(başka bir sorudan esinlendim) Arkadaşımın sorusunu çözmek bana kısmetmiş.. TURKİSHMEDİA Mantığı: İkili harfler arasındaki harfler kullanılıyor.ŞTU gibi.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 nazar dğemesin.............. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 nazar dğemesin.............. Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 ben "tebrikler" demiyorum. bu zekaya tebrikler az kalır. bravo dost. helal olsun valla. doğru cevap Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 ben "tebrikler" demiyorum. bu zekaya tebrikler az kalır. bravo dost. helal olsun valla. doğru cevap Estağfurullah arkadaşım.. Teşekkür ederim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.