Φ KaLdeRa Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 padişa 10 tane altın ustasına demişki.. her biriniz bana 10'ar gramdan 10 tane altın yapacaksınız. ama ustaların biri 10 tane 9'ar gramdan altın yapmıs. padişah bunu onceden duymus ama hangı ustanın bu ahlaksızlıgı yaptıgını bılmıyomus. bu ustayı bulması için de vezirine emir eylemiş... vezirin sadece bir kere tartma hakkı varmış.ve Bir kere tartım yaparak padişahı kandırmak isteyen ustayı bulmus. bu nasıl mumkun olur. bir de siz deneyin: Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 padişa 10 tane altın ustasına demişki.. her biriniz bana 10'ar gramdan 10 tane altın yapacaksınız. ama ustaların biri 10 tane 9'ar gramdan altın yapmıs. padişah bunu onceden duymus ama hangı ustanın bu ahlaksızlıgı yaptıgını bılmıyomus. bu ustayı bulması için de vezirine emir eylemiş... vezirin sadece bir kere tartma hakkı varmış.ve Bir kere tartım yaparak padişahı kandırmak isteyen ustayı bulmus. bu nasıl mumkun olur. bir de siz deneyin: daha önce tahminimce soruldu ve ben butür soruları sevmediğim için hiç aklımda kalmıyo cevabı.. bilmiyom ve sevmiyom Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Evet birkaç kez soruldu.. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 her keseden kese numarasına göre altın alırız ve tartarız.kaç gram eksik gelirse o kesededir istediğin cevap.daha önce soruldu onun için kısa yazdım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.