Φ kahin Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 70 kilo bir adam ve elinde 5 er kilo ağırlığında 2 karpuz var.bu adam köprüden geçecek ama bir aksilik var köprü sadece 75 kilo kaldıra biliyor... siz olsanız nasıl geçirirdiniz..bir seferde demeyi unutmayayım.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 birini kesip yese,sonra gecse.. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 birini kesip yese,sonra gecse o kadarda basit değil...ama bende ilk onu düşünmüştüm daha sonra buldum.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Adamda ''Jonglör''lük varsa ve yeterince kuvvetliyse havada çevirerek geçebilir.. 2. ihtimal: Karpuzlar su üzerinde yüzebileceğinden,onlara bağladığı bir iple sudan geçirebilir.. Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 70 kilo bir adam ve elinde 5 er kilo ağırlığında 2 karpuz var.bu adam köprüden geçecek ama bir aksilik var köprü sadece 75 kilo kaldıra biliyor... siz olsanız nasıl geçirirdiniz..bir seferde demeyi unutmayayım.. İki karpuzuda eline alır. Köprüye gelince karpuzlardan birini havaya atar tam eline düşmek üzereyken diğer karpuzu havaya fırlatır havadaki karpuz eline düşer elindekini havaya fırlatır ve bunu tekrarlar böylece köprüden geçene kadar 75 kiloluk limiti aşmamış olur.. Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Adamda ''Jonglör''lük varsa ve yeterince kuvvetliyse havada çevirerek geçebilir.. 2. ihtimal: Karpuzlar su üzerinde yüzebileceğinden,onlara bağladığı bir iple sudan geçirebilir.. Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Adamda ''Jonglör''lük varsa ve yeterince kuvvetliyse havada çevirerek geçebilir.. 2. ihtimal: Karpuzlar su üzerinde yüzebileceğinden,onlara bağladığı bir iple sudan geçirebilir.. taurusmutis, Ben cevapları okumadan yanıtladım ama sen benden önce doğru cevabı vermişin zaten kusura bakma ilk yanıtlayan sensin ve bence cevap doğru 1. ihtimal Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Adamda ''Jonglör''lük varsa ve yeterince kuvvetliyse havada çevirerek geçebilir.. 2. ihtimal: Karpuzlar su üzerinde yüzebileceğinden,onlara bağladığı bir iple sudan geçirebilir.. ikinci ihtimal biraz zayıf,ya köprünün altında su yoksa! (malum karpuz yaz meyvası) yada köprü çok yüksekte olabilir.yaani dimi ama! bu arada tebrik ederim arkadaşım Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 taurusmutis, Ben cevapları okumadan yanıtladım ama sen benden önce doğru cevabı vermişin zaten kusura bakma ilk yanıtlayan sensin ve bence cevap doğru 1. ihtimal eğer jonglörlük varsa birini yukarı atıp diğerini tutuyorsa da olmaz...(bana göre) çünkü havadaki karpuz eline düştüğü zaman 5 kglık etkiden daha fazla etki yapar doal olarak 75 kilodan daha fazla etki olduğu için köprü koparrr.... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 70 kilo bir adam ve elinde 5 er kilo ağırlığında 2 karpuz var.bu adam köprüden geçecek ama bir aksilik var köprü sadece 75 kilo kaldıra biliyor... siz olsanız nasıl geçirirdiniz..bir seferde demeyi unutmayayım.. bowling yaparak olabilirmi? Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 arkadaşlar palenin verdiği cevap doğru.. daha eline düşmeden atıyor.. fiziksel bir hata varsa bile cevabı bu.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 O halde bende teşekkür ederim yeğencim.. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 sağolasın dayı nedenini anlamadım ama yinede sağol. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 sağolasın dayı nedenini anlamadım ama yinede sağol. Adamda ''Jonglör''lük varsa ve yeterince kuvvetliyse havada çevirerek geçebilir.. taurusmutis, Ben cevapları okumadan yanıtladım ama sen benden önce doğru cevabı vermişin zaten kusura bakma ilk yanıtlayan sensin ve bence cevap doğru... İşte nedeni.. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 kusuruma bakma dayım ya idare edersin beni. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 kusuruma bakma dayım ya idare edersin beni. Takılıyorum Kahin'cim.. Çok ta önemli değil kimin bildiği,eğleniyoruz işte.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.