Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl Yazar lfert bana sorma isedikleri zaman gloria cevaplaya bilir.. dayım cevap hakkını ona bırak tı..
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl okuyamadınız mı yoksa kağıdı ? ? ? cevabı ben veremmi. ama gloria kızar sonra
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl ee biz biliyoz demiyoz kim dicek bilmeyen biri mi de bari yaw çiçeğimdir gloriam benim kızmaz
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl cevaplaya bilirsiniz....arkadaşlar.... peki bakalım... şimdi bu soruyu okuyan sorunun içindeki küçük kağıtta yazan şeye odaklanıyor... ama sorumuz ne:'bu kağıtta ne yazıyor'.işte o kağıt sizin soruyu okuduğunuz Forum sayfası(kağıdı) size soruyu okuduğunuz sayfada(kağıtta) ne yazıldığı soruyor. sorunun içindeki kağıtta ne yazdığını kimse bilemez...
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl Bende Hitlere küfür edildiğini sandıydım,Almanların bu kadar kızgın görünce
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl ben Taurusun öm ye sana ne yazdıgını biliyorum ayzdım cunku gerçekten biliyorum... Çünkü buna benzeye 2 soruya verdiği cevapla aynı sana öm den yolladığı... Yoladıysa tabii taurus'un bu soruya cevabı şu şekilde olacaktır: O kağıtta, aynen ne okuyorsanız o yazıyor... anlattığın hikaye o kağıdın üstünde yazan şey işte... Doğru mu taurus senin vereceğin cevap da buydu degil mi?
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Bu kağıtta okuduğun hikaye yazıyor. cevabı buydu... mutlu oldun mu gloria... taurus yerine ben cevaplayaylm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.