Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

:blink::w00t::D

yalan mı ben söylemedim mi bu cevapları sana :o:huh:<_<:w00t::whistling::whistling:

Gönderi tarihi:

Ee şimdi bu adam bir kovboy olduğuna göre amerikandır.O halde buz gibi bir american espirisi patlatır ve nehir donar..:w00t:

Olmuştur umarım..:)

Bravo taurus harikasın dostum,

TEBRİKLER

Gönderi tarihi:

olmuş müdür ki acabaaaaaaa? :woot:

pale yok ben cevabı biliyorum ama o kadar yorgunum o kadar yorgunum ki yazacak halim yokkk :wacko::blink: hem bak Tauruscum sağolsun :hug: ben ona söylüyorum cevapları o yazıyor benim için... :clover: ayyy bunu yazarken bile yoruldum bakk şimdii... yormayın beni yaaawwwwww -_-<_<:(:w00t:

Aşk olsun gloria bana gelince mi yoruldun

Gönderi tarihi:

ya cevabı Taurusa ben söylemiştim yaaaaaa :( hani bana tebrik yok muu? Yorgunum yazamıyorum diye Taurus'tan rica etmiştim sen yazar mısın benim yerime diye... Ama o cevabı benim soyledigimi soylemedigi gibi bi de bana kıskanc demişşşşş :( Sen de kopyacısın... Kopyacı Taurusssssssssssssssss :w00t:

Gönderi tarihi:

ya cevabı Taurusa ben söylemiştim yaaaaaa :( hani bana tebrik yok muu? Yorgunum yazamıyorum diye Taurus'tan rica etmiştim sen yazar mısın benim yerime diye... Ama o cevabı benim soyledigimi soylemedigi gibi bi de bana kıskanc demişşşşş :( Sen de kopyacısın... Kopyacı Taurusssssssssssssssss :w00t:

Taurus kızmazsa

T E B R İ K L E R

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.