Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 yalan mı ben söylemedim mi bu cevapları sana Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Ee şimdi bu adam bir kovboy olduğuna göre amerikandır.O halde buz gibi bir american espirisi patlatır ve nehir donar.. Olmuştur umarım.. Bravo taurus harikasın dostum, TEBRİKLER Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Teşekkür ederim arkadaşım.. Gloriaaaaa,kıskanç şey seni.. Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 olmuş müdür ki acabaaaaaaa? :woot: pale yok ben cevabı biliyorum ama o kadar yorgunum o kadar yorgunum ki yazacak halim yokkk hem bak Tauruscum sağolsun ben ona söylüyorum cevapları o yazıyor benim için... ayyy bunu yazarken bile yoruldum bakk şimdii... yormayın beni yaaawwwwww Aşk olsun gloria bana gelince mi yoruldun Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ya cevabı Taurusa ben söylemiştim yaaaaaa hani bana tebrik yok muu? Yorgunum yazamıyorum diye Taurus'tan rica etmiştim sen yazar mısın benim yerime diye... Ama o cevabı benim soyledigimi soylemedigi gibi bi de bana kıskanc demişşşşş Sen de kopyacısın... Kopyacı Taurusssssssssssssssss Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 ya cevabı Taurusa ben söylemiştim yaaaaaa hani bana tebrik yok muu? Yorgunum yazamıyorum diye Taurus'tan rica etmiştim sen yazar mısın benim yerime diye... Ama o cevabı benim soyledigimi soylemedigi gibi bi de bana kıskanc demişşşşş Sen de kopyacısın... Kopyacı Taurusssssssssssssssss Taurus kızmazsa T E B R İ K L E R Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.