Φ exec Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Düz bir ırmağın iki yakasında bulunan, hızları farklı ve sabit olan iki gemi birbirlerine doğru aynı anda hareket ediyorlar. İlk olarak en yakın limana A metre mesafede karşılaşıyorlar. Yollarına devam edip iskeleye varıyorlar. Her iki gemide yolcu indirip, bindirmek için Z dakika bekleyip ters yönde hareket ediyorlar. Bu kez en yakın limana B metre mesafede karşılaşıyorlar. Irmağın genişliğini A ve B cinsinden bulunuz. Not: Akıntı dikkate alınmıyor. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Düz bir ırmağın iki yakasında bulunan, hızları farklı ve sabit olan iki gemi birbirlerine doğru aynı anda hareket ediyorlar. İlk olarak en yakın limana A metre mesafede karşılaşıyorlar. Yollarına devam edip iskeleye varıyorlar. Her iki gemide yolcu indirip, bindirmek için Z dakika bekleyip ters yönde hareket ediyorlar. Bu kez en yakın limana B metre mesafede karşılaşıyorlar. Irmağın genişliğini A ve B cinsinden bulunuz. Not: Akıntı dikkate alınmıyor. X=Irmağın genişliği H1=1.Geminin hızı H2=2.Geminin hızı Zaman=Yol/Hız formülü kullanılarak; (X-A)/H1=A/H2.....(1.Denklem) X/H1+C+(X-B )/H1=X/H2+C+B/H2 (2X-B )/H1=(X+B )/H2.....(2.Denklem) 1. denklemi 2.ye bölerek; (X-A)/(2X-B )=A/(X+B ) X= 3A-B metre. Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Düz bir ırmağın iki yakasında bulunan, hızları farklı ve sabit olan iki gemi birbirlerine doğru aynı anda hareket ediyorlar. İlk olarak en yakın limana A metre mesafede karşılaşıyorlar. Yollarına devam edip iskeleye varıyorlar. Her iki gemide yolcu indirip, bindirmek için Z dakika bekleyip ters yönde hareket ediyorlar. Bu kez en yakın limana B metre mesafede karşılaşıyorlar. Irmağın genişliğini A ve B cinsinden bulunuz. Not: Akıntı dikkate alınmıyor. Bu bir fizik sorusu öss sınavına hazırlananlar için fena deil Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 mosyna da fizikçi olunca olay netleşiyor. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 mosyna da fizikçi olunca olay netleşiyor. teşekkürler dostum Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 ne demek sen bu iltifatlara laiksin. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 ne demek sen bu iltifatlara laiksin. tekrar teşekkür edeimmmmmmmm. ama altı üstü bir öğretmenim.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 helal mosnya eğer sayısal öğrencisi iseniz veya iseydiniz nehir problemlerini bilirsiniz.... aynı tarz sorulardan binlerce çözmüşümdür.....teşekkürler dostummmm Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 sayısal öğrencisiydim ve şu anda bilgisayar buragramlama bölümünde okuyorum.fizikten senin kadar olmasada biraz çakarım. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ben çakmaaaaammmm... ama çakanı tebrik ederim tebrikler Mosyna Fizik denince yollarımız burada ayrılıyor arkadaşlar... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ben çakmaaaaammmm... ama çakanı tebrik ederim tebrikler Mosyna Fizik denince yollarımız burada ayrılıyor arkadaşlar... teşekkürler arkadaşımmm. hayat hikayeni okudum.....karadenizi de bildiğim için çok güzel bir çocukluğun geçmiş....çok doğal.. yapma oyuncaklardan uzak.el emeği göznuru oyuncaklar..yerini hiç bişiy dolduramazzz... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 teşekkürler arkadaşımmm. hayat hikayeni okudum.....karadenizi de bildiğim için çok güzel bir çocukluğun geçmiş....çok doğal.. yapma oyuncaklardan uzak.el emeği göznuru oyuncaklar..yerini hiç bişiy dolduramazzz... o benim hayat hikayem degildi kiii.. ben onu alıntı yapmıştım bi sayfadan DERRRRMİİİŞİİİMMMMM :woot: teşekkür ederim Mosyna Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 ben okumadım nerde o hayat hikayesi..bende okumuk istiyorum.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 ben okumadım nerde o hayat hikayesi..bende okumuk istiyorum.. havadan sudan konular- nostalji köşesine bakabilirsin Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 nostalji kısmını bulamadım... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 nostalji kısmını bulamadım... alla alla yaaaa HAVADAN SUDAN KONULAR forumunun topiclerinden biri işte NOSTALJİ iyi bak ilk sayfada zaten sürekli yenileniyor o sayfa, yazı ekleyen cok fazla olduğu için yani ikinci sayfaya kaymış olma ihtimali yok... Bu arada yazdıklarım 2 oldu... En başından oku... Taurus'un da yazdığı çok hoş anılar var orada onları da okursun hem... Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 tamam gloria ya.ya ben sert okudum ama yumşak harflerle okurum genelde yada sen sert yazdın..kızacaksan bir daha birşey istemem... kırıldlm.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 tamam gloria ya.ya ben sert okudum ama yumşak harflerle okurum genelde yada sen sert yazdın..kızacaksan bir daha birşey istemem... kırıldlm.... haaa alla alla yaaa dememden mi boyle okudun ben onu kızdıgım için soylemedim ki şaşırdıgım için oyle soyledim... o şaşırmacaydı şimdi baştan oku yazdıklarımı olur mu? niye sert yazayım ki aşkolsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.