Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl A , T , C, ? Soru Işareti Yerine Hangi Harf Gelmesi Gerekir ve Neden?
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl A , T , C, ? Soru Işareti Yerine Hangi Harf Gelmesi Gerekir ve Neden? walla bunu bilmiyorum gerçektennnnn.ama benim biyolojide okunuşunu çok sevdiğim bir hormon var...=ADRENAKORTİKOTROPİK HORMON.. kısaltılmışı ACTH tır....o yüzden H diyorum
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Yazar walla bunu bilmiyorum gerçektennnnn.ama benim biyolojide okunuşunu çok sevdiğim bir hormon var...=ADRENAKORTİKOTROPİK HORMON.. kısaltılmışı ACTH tır....o yüzden H diyorum cıx değil
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl A , T , C, ? Soru Işareti Yerine Hangi Harf Gelmesi Gerekir ve Neden? ben sıralamayı yanlış görmüşüm pardon.. Atatürk Türkiye Cumhuriyetni Kurdu...diyebilirmiyiz
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Yazar ben sıralamayı yanlış görmüşüm pardon.. Atatürk Türkiye Cumhuriyetni Kurdu...diyebilirmiyiz değil
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl A T C Ankara Türkiye Cumhuriyetinin Başkentidir deki B olabilir telefondaki tuşların üzerindeki sayılara göre A 2 nin ilk harfi T 8 in ilk harfi C 2 nin 3. harfi olarak düşünürsek 8 in 3. harfi V olabilir. A+T = 1+24=25 ise C+?=25 ten S olabilir. ilk aklıma gelen bunlar
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Yazar A T C Ankara Türkiye Cumhuriyetinin Başkentidir deki B olabilir telefondaki tuşların üzerindeki sayılara göre A 2 nin ilk harfi T 8 in ilk harfi C 2 nin 3. harfi olarak düşünürsek 8 in 3. harfi V olabilir. A+T = 1+24=25 ise C+?=25 ten S olabilir. ilk aklıma gelen bunlar biraz ipucu medikal bu seninle ilgili
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl A , T , C, ? Soru Işareti Yerine Hangi Harf Gelmesi Gerekir ve Neden? Adenin Timin C(S)Sitozin Guanin yani G gelecekkkk
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Adenin Timin C(S)Sitozin Guanin yani G gelecekkkk DNA'ya karakteristik olan bazlar, genetik alfabenin ilk 4 harfi... evet yaaaa... valla tebrikler bence de cevap buuu? Helal olsun yanii...
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl DNA'ya karakteristik olan bazlar, genetik alfabenin ilk 4 harfi... evet yaaaa... valla tebrikler bence de cevap buuu? Helal olsun yanii... du bakalım doğrumu aceppp ama çok ağır basıyo doğruluğu.teşkürrrrrrr
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Adenin Timin C(S)Sitozin Guanin yani G gelecekkkk A=Adenine T=Thymine C=Cytosine G=Guanine tebrik ederim arkadaşım
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl doğruymuş gördün mü? iyi o zaman teşekkürler.. doğru olmasaydı teşekkür etmezdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.