Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 A , T , C, ? Soru Işareti Yerine Hangi Harf Gelmesi Gerekir ve Neden? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 A , T , C, ? Soru Işareti Yerine Hangi Harf Gelmesi Gerekir ve Neden? walla bunu bilmiyorum gerçektennnnn.ama benim biyolojide okunuşunu çok sevdiğim bir hormon var...=ADRENAKORTİKOTROPİK HORMON.. kısaltılmışı ACTH tır....o yüzden H diyorum Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 walla bunu bilmiyorum gerçektennnnn.ama benim biyolojide okunuşunu çok sevdiğim bir hormon var...=ADRENAKORTİKOTROPİK HORMON.. kısaltılmışı ACTH tır....o yüzden H diyorum cıx değil Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 A , T , C, ? Soru Işareti Yerine Hangi Harf Gelmesi Gerekir ve Neden? ben sıralamayı yanlış görmüşüm pardon.. Atatürk Türkiye Cumhuriyetni Kurdu...diyebilirmiyiz Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ben sıralamayı yanlış görmüşüm pardon.. Atatürk Türkiye Cumhuriyetni Kurdu...diyebilirmiyiz değil Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 V sanırım..Aslında Tek Cevabı ''V''ar.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 cevaplar yanlış arkadaşlar Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 A T C Ankara Türkiye Cumhuriyetinin Başkentidir deki B olabilir telefondaki tuşların üzerindeki sayılara göre A 2 nin ilk harfi T 8 in ilk harfi C 2 nin 3. harfi olarak düşünürsek 8 in 3. harfi V olabilir. A+T = 1+24=25 ise C+?=25 ten S olabilir. ilk aklıma gelen bunlar Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 A T C Ankara Türkiye Cumhuriyetinin Başkentidir deki B olabilir telefondaki tuşların üzerindeki sayılara göre A 2 nin ilk harfi T 8 in ilk harfi C 2 nin 3. harfi olarak düşünürsek 8 in 3. harfi V olabilir. A+T = 1+24=25 ise C+?=25 ten S olabilir. ilk aklıma gelen bunlar biraz ipucu medikal bu seninle ilgili Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 A , T , C, ? Soru Işareti Yerine Hangi Harf Gelmesi Gerekir ve Neden? Adenin Timin C(S)Sitozin Guanin yani G gelecekkkk Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Adenin Timin C(S)Sitozin Guanin yani G gelecekkkk DNA'ya karakteristik olan bazlar, genetik alfabenin ilk 4 harfi... evet yaaaa... valla tebrikler bence de cevap buuu? Helal olsun yanii... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 DNA'ya karakteristik olan bazlar, genetik alfabenin ilk 4 harfi... evet yaaaa... valla tebrikler bence de cevap buuu? Helal olsun yanii... du bakalım doğrumu aceppp ama çok ağır basıyo doğruluğu.teşkürrrrrrr Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Adenin Timin C(S)Sitozin Guanin yani G gelecekkkk A=Adenine T=Thymine C=Cytosine G=Guanine tebrik ederim arkadaşım Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 tebrik ederim arkadaşım teşekkür ederim sorun için..... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 doğruymuş gördün mü? iyi o zaman teşekkürler.. doğru olmasaydı teşekkür etmezdim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.