Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Yetişkin bir fil,az ötesinde devamlı kusmakta olan fareyi görünce,daha fazla acı çekmesin diye üstüne zıplayarak fareyi öldürmek istemiş.Ama fare ölmemiş,neden?
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Yetişkin bir fil,az ötesinde devamlı kusmakta olan fareyi görünce,daha fazla acı çekmesin diye üstüne zıplayarak fareyi öldürmek istemiş.Ama fare ölmemiş,neden? fil zıplamazzzz hatta zıplayamayan tek memelidir de kendileri ondan fare kusar mı pekkiiiii hayır fareler de kusamaz
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl fil zıplamazzzz hatta zıplayamayan tek memelidir de kendileri ondan fare kusar mı pekkiiiii hayır fareler de kusamaz bak biliyodun ve basit geldi dimiiii.çünkü bu da sorulmuştu....
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl bak biliyodun ve basit geldi dimiiii.çünkü bu da sorulmuştu.... tamam biliyordum
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl tamam biliyordum bende biliyodum bende biliyodum bende biliyodum
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Yetişkin bir fil,az ötesinde devamlı kusmakta olan fareyi görünce,daha fazla acı çekmesin diye üstüne zıplayarak fareyi öldürmek istemiş.Ama fare ölmemiş,neden? Bu soruyu ben sormuştum.Hatta ilginç bilgilerden yararlanarak uydurmuştum..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.