Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yetişkin bir fil,az ötesinde devamlı kusmakta olan fareyi görünce,daha fazla acı çekmesin diye üstüne zıplayarak fareyi öldürmek istemiş.Ama fare ölmemiş,neden? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yetişkin bir fil,az ötesinde devamlı kusmakta olan fareyi görünce,daha fazla acı çekmesin diye üstüne zıplayarak fareyi öldürmek istemiş.Ama fare ölmemiş,neden? fil zıplamazzzz hatta zıplayamayan tek memelidir de kendileri ondan fare kusar mı pekkiiiii hayır fareler de kusamaz Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 fil zıplamazzzz hatta zıplayamayan tek memelidir de kendileri ondan fare kusar mı pekkiiiii hayır fareler de kusamaz bak biliyodun ve basit geldi dimiiii.çünkü bu da sorulmuştu.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 bak biliyodun ve basit geldi dimiiii.çünkü bu da sorulmuştu.... tamam biliyordum Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 tamam biliyordum bende biliyodum bende biliyodum bende biliyodum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 bende biliyodum bende biliyodum bende biliyodum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yetişkin bir fil,az ötesinde devamlı kusmakta olan fareyi görünce,daha fazla acı çekmesin diye üstüne zıplayarak fareyi öldürmek istemiş.Ama fare ölmemiş,neden? Bu soruyu ben sormuştum.Hatta ilginç bilgilerden yararlanarak uydurmuştum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.