Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Öneri ve Eleştirileriniz - Gidişler ve Gelişleriniz diyorsunuz soru soraninda kaydini siliyorsunuz esaah nikli arkadas iki gun ustuste size ayni soruyu sordu ilk baslik acti sildini ikinci baslik acti üyeligini sildiniz goreviniz ne sizin sorulara cvp vermek yardimci olmak degilmi essah arkadasin sorusunu bende merak ediyorum bir yili gecmis uyeler var niye onlar silinmiyor silinmiyorsa niye bir yil giris yapmadinizmi uyelik silnir diyorsunuz ben hatirliyorum ( dogum gunu kutlama bölümünde 1 yili gecmis gelmiyen insanlarin dogum gununu kutladik _) SIZE SORU SORAN ARKADASLARI YASAKLIYORSUNUZ ESSAH ARKADASIN SORUSUNA BENDE CVP BEKLIYORUM YA BANADA UYARI VERIRSINIZ YADA ÜYELIGIMI SILERSINIZ YADA BU BASLIGI KAPATIRSINIZZ FIKIR ALISVERISI SORULARA CVP VERMEK DEGILMI BU TARTISMAK PAYLASMAK / degilmi?
Φ godzilla Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 evet bende gördüm o başlığı sonra ertesi gün bir daha aradım başlığı bulamadım.... işlerine gelmeyen birşey soruldu herhalde. çünkü kendileri ile çelişkiye düştüler. '1 sene sonra üyeliğiniz otomatikman siliniyor 'diye söyleyip maşallah 2 sene girmeyenin bile üyeliğini silmiyolar.
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 yarina kalmaz bunuda kapatirlar ( '1 sene sonra üyeliğiniz otomatikman siliniyor 'diye söyleyip maşallah 2 sene girmeyenin bile üyeliğini silmiyolar.) tek bu soruya cvp istemisti Essah arkadasimiz
Φ godzilla Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 yarina kalmaz bunuda kapatirlar ( '1 sene sonra üyeliğiniz otomatikman siliniyor 'diye söyleyip maşallah 2 sene girmeyenin bile üyeliğini silmiyolar.) tek bu soruya cvp istemisti Essah arkadasimiz eyvah desene gittim....!!!!
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 korkak Ne diyor baslikta bu topicte aynen bu yaziyor (Sadece Öneri ve Eleştiri Postalayınız)
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Admin Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Eğer kuralları okursanız bence sorularınızın yanıtını bulursunuz... http://www.turkish-media.com/forum/index.php?act=boardrules Bahsettiğiniz arkadaş soruyur sormuş ve kuralları oku görürsün denmiş - ve oda okumuş ve isteği doğrultusunda hesabı silinmiş... Bütün sorun okumamaktan kaynaklanıyor... Bazan soru sormadan önce biraz okumak ve kurallara bakmak gerekiyor... Arkadaş silinmesini istemiş ve silinmiş...
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Eğer kuralları okursanız bence sorularınızın yanıtını bulursunuz... http://www.turkish-media.com/forum/index.php?act=boardrules Bahsettiğiniz arkadaş soruyur sormuş ve kuralları oku görürsün denmiş - ve oda okumuş ve isteği doğrultusunda hesabı silinmiş... Bütün sorun okumamaktan kaynaklanıyor... Bazan soru sormadan önce biraz okumak ve kurallara bakmak gerekiyor... Arkadaş silinmesini istemiş ve silinmiş... tsk,ederim cvp icin
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Üye isterse eger Üyeligini sildirebiliyormu?
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Admin Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=59491
Önerilen İletiler