Φ tüketici Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 nevcastle,palermo,celtavigo ,fankfurt ve 100 yılın takımı fenerbahçe ve başlarında 100 yılın hocası zico ve 100 yılın savunma hattı lugano ve edu ,ümit ve 100 yılın santraforu david ve yüzyılın kalecisi rüştü sakrayaya ve bursaya yenilen en önemliside yenilirken futbol adına hiçbirşey koymayan savunma hattı dökülen hücumda organize ataklar yapamayan takım olma görüntüsünden çok çok uzak bu fenerbahçe bu grupta sonuncu olur şimdiden duyuyorum olurmu be dediğinizi 4.olursa başarı sayın bu benim görüşüm keşke haksız olsamda takımım başarılı olsa benide yazdıklarımdan dolayı utandırsa .Rüştünün erken gol yemesine veya saç baş yolduran hatalı ve basit goller yemesine veya gol atıp umutlandığımız andan 5 dakika sonra gol yemesinede hazırlayın kendinizi 100.yılda şampiyonlar liginde başarı beklerken şimdi uefada gruplarda neyapacağız diye kara kara düşünüyoruz bizi bu karanlığa sürükleyen bu tablonun eseri her kim ise yazıklar olsun daumu bile arattınız ya aratanlarada helal olsun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 fener ilk önce Türkiye kupasını alsında sonra uefa'da göğsümüzü kabartsın... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Çıkamayacağız büyük bi ihtimalle ama bence umutsuzluğa kapılmak yersiz,sonuçta oynanıcak bu maçlar.Türkiye kupasını almadan gruptan çıkarmıyolar mı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 dunku guzel oyunumuzu devam ettırırsek gruptan cıkar kupayı bıle alırız Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Çıkamayacağız büyük bi ihtimalle ama bence umutsuzluğa kapılmak yersiz,sonuçta oynanıcak bu maçlar.Türkiye kupasını almadan gruptan çıkarmıyolar mı demek istediğimi anlamadın güzel kardeşim yada anlamak istemedin.... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 başlığa baktım acaba bugünkü şampiyonlar ligi için mi meğerse değilmiş başlığı açan arkadaş bu başlıktan sonra yüzü kızarmıştır herhalde ben yanlış hatırlamıyorsam o gruptan çıktı ama bugün için çıkamaycağı kesin uefa da olmaz.... amaaa bugün Fenerbahçe portoyu yenmezse pılımı PORTOmu toplar giderim buralardan (pırtı mı olacaktı o ) buralardan giderim kısmını sonuca göre kıvırırım yarın Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 başlığa baktım acaba bugünkü şampiyonlar ligi için mi meğerse değilmiş başlığı açan arkadaş bu başlıktan sonra yüzü kızarmıştır herhalde ben yanlış hatırlamıyorsam o gruptan çıktı ama bugün için çıkamaycağı kesin uefa da olmaz.... amaaa bugün Fenerbahçe portoyu yenmezse pılımı PORTOmu toplar giderim buralardan (pırtı mı olacaktı o ) buralardan giderim kısmını sonuca göre kıvırırım yarın Fener yenmezse sen gel Besiktasli ol yakisir sana Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 yenmesin ne olacak fener bizim yureyimizi yenmisya ayle boyu fenerliyiz oley olley ollley Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2008 amaaa bugün Fenerbahçe portoyu yenmezse pılımı PORTOmu toplar giderim buralardan (pırtı mı olacaktı o ) buralardan giderim kısmını sonuca göre kıvırırım yarın İlk önce bana ve tüm fenerlilere geçmiş olsun...Allah ne büyük Allah ki bize böyle bir işkenceyi daha uzun çektirmemek için FB yi Avrupadan tamamen uzaklaştırdı çok şükür Şimdi ben kıvırma işine gelince Siyasetçiler gibi yapıcam ve şunu söyleyeceğim : " YANLIŞ ANLAŞILDIM " Hem sonra buralardan giderim derken spor bölümünü kastetmiştim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.