Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Az sonra yas gunu yemegine gidecegim butun gun yemek yedirmediler karnim cok ac az sonra dediysem bunlar hasirlana kadar bir saat olur valla Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 az sonra ıstıklal caddesıne akacam Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 Az sonra Murathan Mungan'a döneceğim. Ertelenmeyecek kitaplarımın dünyasına bırakacağım kendimi gecenin en güzel olan bu saatinde... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 bebeklerimle evcilik oynayacam Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Günlerdir okunmayı bekleyen kitabıma döneceğim sonra yarın yine çoooooooooooooook yorulacağım işime birazcık olsun zinde gidebilmek için uyuyacağım sonra rüyamda bi sürüüüüüü evrak göreceğim sonra gecenin bir yarısı babamı arayıp ''baba ben istifa edeyim mi?''diye acayip bir soru sorcam.Efendim sonra...Sıkmayayım sonra sı yarına Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gene fazla kaldımmmm hemenn çıkıp dogu yatakkkkkkkk kalktıgımdada asi kıza mesaj Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gene fazla kaldımmmm hemenn çıkıp dogu yatakkkkkkkk kalktıgımdada asi kıza mesaj eh ıyı olur yayamaz valla ben su anda stajdayım.ınternetın kucagında staj yapıyorum telekomda :)ama ara sıra gırıyorum tepkı almamak ıcın bırazdan ne yaparım bılmıyorum.muhendıse baglı bırsey Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 az sonra kahvalti yapacagim ve guneslenirken bahcede Turklerin Tarihini okuyacagim ( reklam yapmis olmayim ) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Ikikere aynisini nasil yolladim ben ? Bunu bare denistirip baska birsey yazayim az sonra degilde SIMDI Forumdan cikacam Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Az sonra tvde çok muhteşem bi korku filmi var,onu izleyeceğim dakka başı gözümü kapatacam ama olsun.Sonra bavulu toplayıp bilgisayarımla vedalaşacağım.Sonra buradayım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 kararsızım ne yapacagımı bılmıyorum bı delılık yapmaktan korkuyorum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Az sonra bogulumu hazirlacagim hafta yarindan pazara kadar Universtiye ye gidecem........ Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Vallahi jön tam ben yasacaktım kahve içecem diye sen yazmışın yaw piki yas bakalım bende çay içeyim bari Bu arada buyrun sizide unutmuş değilim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 tskler lucifer ben az sonra usenemzsem camlari silecem perdelikler falan.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 gazeteyle sıl bezle zor olur var mı kolonya da onu da sıvı olarak kullan ben hostluk yaptıgım zaman oyle yapıyoduk ta Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 bez iz birakiyo gazeteyle siliyoruz komutanin kolnyasi var biz onu elimize bile dokmuyoz Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 sen dokersın sennn beklenır senden yanııı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 caktirma burdaki herkez dokuyo Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Disariya cikicagim biraz hava alayim gunes varken ne guzel Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Kavgalı gürültülü geçen bir iş gününü atlamatan yarın ki carcunaya uyuyacam. Offffffffffffff ya şu piyango bize de uğrasa, bıraksak şu işi az sonra bölümüne Afrika'ya gitcem diye yazsak Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 az sonra bebek le oynucagim simdi uyandi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 ennneeeee bebıs mı var evde eger kıssa bebek ıyı kı burda degıl ben cok sevıyom da sımdı onun saclarını tarıyacan.sımdılık sacı yokturdurda olsun buyuyunce Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2008 benim bakdim bebek boylede para kazaniyorum ben geldimde iki aylikti onumuzdeki ay 1 yasina gircek cok tatli birsey ya herkez turk kizina benzetiyor ( benim ailem ve arkadaslar) . Az sonra bebegi uyutucam bugun isi erken birakicam yasasinnnnnnnnnnnnnnnnn Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 Az sonra alcam kitabımı,yanına soğuk bir su!Diyarbakır sıcağından soyutlayacam kendimi...siz yazmaya devam edin! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.