Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 O taş gibi bişey ya kask mask diyodun az önce taksak iyi olcak galiba Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 az sonra kahvaltı yapacağım. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 arkadaşlarımla çekiceğim kısa filmin senaryosunu oluşturucağım... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 arkadaşlarımla çekiceğim kısa filmin senaryosunu oluşturucağım... kız ne fılmı.bak ıstersen gonullu olarak bas rol oynarım. konusu ne dramatık mı,ask mı,komedı mı,fantazı mı, sımdı sen dokturusun haaa hele konuda bellı ıse senın takıldıgın bır yer olursa soyle Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 kısa film çekiyoruz da arkadaşlarla.. psikoloji.. biraz fantastik, felsefik olsun istedik.. konuyu oluşturduk gibi birşey.. güzel birşey çıkıcak inşallah.. teşekkür ederimmm.... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 ınsallah sen estıkce bızde ızlemek ısterız bır mahsuru yoksa eger tabı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 eğer güzel birşey hazırlarsak seve seve... şimdi meşgulüm geç cevap veriyorum kusuruma bakma canım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 ınsallah guzel olur.yahu sen yapacanda guzel olmayacak pehh.. onemlı degıl sen estıkce ben bırazdan gıdecegım zaten.(Bak kurtuluyon benden ) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 aşk olsun kurtulmak ne demek yaf.. duymamış olayım... yoksa cısss.... ben de gidicem birazdan zaten... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Pamuk(köpegim)kömüy ve sosyete(tafşanlarım)yemeklerini vericem Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Okula gidip akşam saat 5'e kadar ders dinleyeceğim.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 hazırlanıp, dershaneye gidicem... arkadaşlarımı da özledim hani.. ama yine de gidesim yokkkkk... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 sen bana dershanenenın bırde alıenden bırının numarasını ver bakıyım.kacar macarsın sen sındık ben senı bı kontrol altına alayım.aslında bu ısı guzelım yapsa daha ıyı olurdu ama neyse Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 merak etme..gitmediğim her ders saati anneciğimin cep telefonuna mesaj olarak gitmekte.. zaten böyle bir sistem olmasa.. anladın sen onu ya bakma benim böyle konuştuğuma tam bir tembel havasında konuşuyorum ama hava o kadar güzel ki.. dershaneye gidilmez bu havada o yüzden.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 merak etme..gitmediğim her ders saati anneciğimin cep telefonuna mesaj olarak gitmekte.. zaten böyle bir sistem olmasa.. anladın sen onu ya bakma benim böyle konuştuğuma tam bir tembel havasında konuşuyorum ama hava o kadar güzel ki.. dershaneye gidilmez bu havada o yüzden.. hııh bak bu oldu ıste.yok yok bu mesaj ısıde olmadı yaf. sen gıder ajanlarla anlasırsın.o mesajın gıtmesını engellersın. senden cıkar o yuzden bazen ben bu soguk memlekette olduguma sukredıyorum.yoksam bende calısmazdım derslere haa Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 evet bu konuda haklısın işte... şu havada dershanee ah uleyn ah.. neyse her sefadan önce bir cefa çekiliyor maalesef.. sonu güzel olur inşallah evet benim gizli ajanlarım var.. bugün kullanmıcam ama ajanımı.. yarına inşallah.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 senı anlıyom cok zor oluyo bu zamanlarda. sen estıkce bır sey kalmadı be guzelım.az daha sabır gerekıyo.emın ol sonu her zaman hayırla bıtecek. yanı unıversıteye gıttıgı halde sınava gırecek olan arkadaslarım var. benım aklımdan gecmedı degıl yanı.bakalım. yok yok bunu ben de cozemıyecem sanırım guzelıııımmmmm nerdesınnnn? Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 işim var,biraz dinlenip yapacağım....tabi forumdan ayrılabilirsem........ Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 canım sıkılıyor bıraz soru cozmek ıstıyom ama elımı yaktıgım ıcın yapamıyorum. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 geçmiş olsun,sen yine de ders çalış,ben de az sonra başlayacağım.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 tesekkur ederım sagol. ama yaktıgım elım sol tam ortadakı 3 parmagımı yaktım, bende solak oldugum ıcın soru cozmem cok zor olacak Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 yemek hazırlıcam Sofra hazır olunca çağır Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 yemekte ne var mantı mı yada patates kızartması mı? ben hemen gelıyorum ıster davet et ıster etme ben gelıyom spıce yola cıktım bıle Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2008 çalışmak ve çalışmamak arasında gidip gelicem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.