Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Yok ya psikolojik sorunum falan yok Aslına bakarsan ara vermek en doğrusu ama kopamıyorum işte naparsın Sadece her şeyin kocaman bir yalan olduğunu düşünüyorum bu aralar Neden bu fikir bende saplantı haline dönüştü bilmiyorum ama bildiğim tek şey bir an önce kurtulmam gerektiği bu fikirden ..... Psikolojik rahatsıslıktan olmuyoo bu nete fazla baglanmaktan kaynaklanıyoo...benimki pc de fazla kalmaktan rahatsıslıga dönüştü artık günde 3 satten fazla pc de,tv de kalmak ve hatta gazete kitap okumak yasaklandı.....kendimise yapıyorus yeteyki ölçümüsü bilelim ama bilmiyorus!!!!bence uzaklaş başka bir dünyanın var oldugunu unutmıyalım ki var biz iyi olursak arkadaşlarımız varsa dostlarımısda iyi olur.......fikirden kuytul ve bence ara ver..ben ne güsel sadece forma yazı yazıyordum ama şimdi oyunlara daldım ve geçlere kalmaya başladım.....ara vey luci......kendin için.... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Olar ara veriyorum 2 sene gelmicem artık buralara hoşçakalın Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 ne yahu bukaday demedik delümüsün nesin yahu....git aszçık usak duy dene gel veyya arada sırada gel Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Emin ol dediğini yapacam ama hayatım netten ibaret değil yayamaz bunu bil sadece sıkıldım ama netten değil yani ona endeskli yaşamıyorum hayatta neden istediğim şeyler yolunda gitmiyor ona sıkılıyorum Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Yapma işteeeee böyle istedigin herşey olucak diye birşey yok hayata...ozaman yaşam toz penbe olurdu oda hiç çekilmes ama genelde kötüyü düşünki gelecek olan güselikler iyiikler sana süpris olsun..yoksa hep güselik ve iylik beklersen sana alışılagelmişlik getirir hayatında....dene bence lütfen... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Az sonra çiğ köfteyi alıp spiceslen yayamaza gitcez Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Hadiii az sonyası yok bekliyom çayıda ben koydum sobanın üstüne...yafaş yafaş demlensin diye kek böyek hasır....hadi bekliyom Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Nere gelecez hee Nerde ikamet ediyon sen Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Kendinize en yakın hisetiginiz yerde.................... Az sonra bilmiyorum ki ne olucak süt içicem ve kitabımı alıp yatag ıma gidecegim Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Yemeeeekkkkk! ne yapsam? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 dolmabahce sarayına gıdecem askerlere bedevada Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Jön askerlik nasıl gidiyor??? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 nasıl olsun vala nobetım yok ıstımam yok egıtım yok spor yok mıntıka yok temızlık yok yemege bıle vakıt bulup gelemıyorum cok zor cok streslı bı ıs.gunde 17 saat korgeneralın butun ıslerıyle ordan oraya kosusturup duruyoz Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Allah sabır versin o zaman ya ne diim inşallah çabuk biter... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 ıns safak 398 yapacak bıse yok vatan sag olsun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 gıdemedık dolmabahce sarayına kapalıymıs bugun Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Az sonra ıspanak pişirecegim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 ya telefon çalcak ya mesaj gelcek Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 İlaçlarımı içip biras yatacagım..... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 kadıköy sahile inip vapurlara karşı simit yiyip martılara feyk atıcam sonra eminönüne gecip fatih camine dogru tefekkür halinde ilerleyecegim ne dolu yasıyorum ben yaw Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Bende geleyimi sands..canım sıkılıyooo efde ama 2 saat kadar beklemen lasım beni ilçalarımı içtim ama henüs yatmadımmm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 az sonra coca cola pepsi hayatta içilmez alkolik hareket engellenemez felsefesini güdeceğim.. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 kısdımmm ammmaa şimdi sana hala yatmadımmmmm,,yatmam lasımmmm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 her zaman soframızda dostluğumuzda açık ama Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Aynen................ Ya biri beni banlasın benim en as 2 saat uyumam lasımmmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.