Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Ders çalıscam... :D

• Cevaplar 3,1b
  • Görüntü 155,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

işteyim siga... bitti bakkala gidemiyorum annneeeeee :(

Gönderi tarihi:

işe gitcem :online2long:

Gönderi tarihi:

ne tesadüf bende öyle ahucum... :D

Gönderi tarihi:

burada herkes çok yaşlı demek ki, baksanıza hayattan bıkmışlar ve yaşamak istemiyorlar :w00t: bişey yapmak lazım :w00t:

Gönderi tarihi:
ödülün hangi yemek olucak uşağum..? :grin:

ahucum ilk önce bi kazan çorba, ondan sonra 2 kilo elma dilim patates kızartması,onunla beraber 1,5 kilo köfte,bir damacanada ayran....finalde tatlı olarakta üstüne halis muhlis afyon kaymaklı kemalpaşa tatlısı... :wub:

Gönderi tarihi:
ahucum ilk önce bi kazan çorba, ondan sonra 2 kilo elma dilim patates kızartması,onunla beraber 1,5 kilo köfte,bir damacanada ayran....finalde tatlı olarakta üstüne halis muhlis afyon kaymaklı kemalpaşa tatlısı... :wub:

:wacko: bunlar seni kesicek mi dersin..? :unsure::huh::laughing:

Gönderi tarihi:

ahucum bunlar ara öğün :whistling: bide anaları varki dostlar başına... :lol:

Gönderi tarihi:

şu aralar şerit genişletme çalışmaları içindesin anladığım kadarıyla.. :P amaaaan bırak pırasalığı uşağum balkabaklığı duruken.. :lol:

Gönderi tarihi:

ahucum spora başlamadan önce kendimi ödüle boğuyorum ki uzun süre daha göremicem çünkü ödül falan... :D ama her an şalterlerim atarsa balkabağına dönüşebilirim... :P ve az sonra değil şinci gidiyorum görüşürüz ahucum... :)

Gönderi tarihi:

tamam uşağum.. :hug: Allah sıkıntısız hazımlar versin inşallah.. :lol:

Gönderi tarihi:

az sonra kartopu oynamaya çıkcaz :wub: yaşasın :D :D

Gönderi tarihi:

buzdolabından pudıngımı alıp yıcem..erbay kulağın çınlayaa :P:P

Gönderi tarihi:

bende nutrellayı karşıma koyup seyredecem........ :P

Gönderi tarihi:

bnde uzun suredır seyredıyodum bişelerı,bugun mıdemdeler.yarında göbeğimii seyredıcemm :D:D

Gönderi tarihi:
bnde uzun suredır seyredıyodum bişelerı,bugun mıdemdeler.yarında göbeğimii seyredıcemm :D:D

:lol::lol:

Gönderi tarihi:

az sonra mıde zafıyetı geçırcem :D

Gönderi tarihi:

az sonra bol malzemeli bir pizzayı en geniş şeritlerimden biri olan F 18'den geçiriciim.. :lol: avının üstüne atlamaya hazır bir leopar kadar gergin ve sabırsızım.. :w00t::shuriken::islik:

Gönderi tarihi:

ahucum bende avını afiyetle yemiş ve hazmetmek için 2 gün boyunca yatan bir aslan gibiyim... :huh::lol:

Gönderi tarihi:

discovery mesene yi silicem arkadaşın bilgisayardan

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.