Φ VAKANA Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 kahve içip tatlı yiycemm....... boğazında kala made emi......bencül senü..... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 az sonra gazeteleri okuyup, bir yandan da telefon eden müşterilere fiyat vermekle meşgul olucam Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 SÖYLEMESİ AYIP BENDE KÜNEFE ZİYAFEYİ ÇEKECEM HERKES GELEBİLİR... Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 YOLLIYIM HEMEN aaa yolla valla... ama nasıl... mail adresimi verebilirim anca.... onda da limite takılabilirsin.. msn filan yassakkk bizim sirkette... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 ŞARKI 4,67 MB 1O MB A KADAR YOLLAYABILIRIM... MAIL ADRESIN GEREK TABIKI... sarkı bırazdan gelıyoooorrr..... Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 ŞARKI 4,67 MB 1O MB A KADAR YOLLAYABILIRIM... MAIL ADRESIN GEREK TABIKI... sarkı bırazdan gelıyoooorrr..... tesekkur ederim.... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 maılı yolladım keyıflı dınlemeler... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Forumun altını üstüne getircem Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 biraz sora 2,5 yasinda cadaloz yegenim gelecek... yandim beeen Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 kahve içecem.... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 hane birlikte içecedik....gaypak seni.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 hane birlikte içecedik....gaypak seni.... sen yalncısın gelmeyon..dünde beklemekten bi hal oldum sıla barda......niye ektin len beni.....onun üçün artık senle bişey yapmam ben... yalanız içecem kahvemide.... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 sen yalncısın gelmeyon..dünde beklemekten bi hal oldum sıla barda......niye ektin len beni.....onun üçün artık senle bişey yapmam ben... yalanız içecem kahvemide.... he he.........sen sıladayım dedin.....bende seni ektim........yuf diyom sana........bu akşam gölgeye gidiiiiim debi dağıtayım ben başka türlü unutmam bu yalanı ,dolanı........ Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 ne yani sen geldinde ben mi saklandım...de get gölgeden heç çıkma..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Dikkat et kendinde patlama Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 avatarımı değişcem...kendi resmimi koycam... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 avatarımı değişcem...kendi resmimi koycam... avatara sığacanmı peki Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 avatara sığacanmı peki bilmem deneyecem...... olmazsa seni sığdırırım...... değişmiyom len.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.