Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl Boyutunu küçült çok büyüktür belki! Yada çok ghüzelsin dayanıo site güzelliğine kabul etmio!
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl Boyutunu küçült çok büyüktür belki! Yada çok ghüzelsin dayanıo site güzelliğine kabul etmio! seni mi kırcam yaa..... ama senin kadar pozitif olmayan arkadaşlar görürler beni kıskanırlar nazar değer ban onun üçün koymayam ben...
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl gs nin maçı başladı gidip isleyecem... umarım yenilir gs zuhahhhh böcüğüm çok mu şişmanım ben.....de bakam.... hem olabilir çirkin ve şişman olmak suç mu...önemli olan benim kalbimin gözelliği...
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl Valla ablamın resmini gördüm! İçtenlikle söylüyom şişman değil ve güzel
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl Valla ablamın resmini gördüm! İçtenlikle söylüyom şişman değil ve güzel canım yaa o senin güselliğin....
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl Alakası yok valla güzel olan sensin, gördün resmimi hangimiz daha güzeliz
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl tabiki ben gözelim...fotraf gibi kısım... sende yakışıklısın allah var şimdi ahkkını yemeyem....
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl Internette Age Of oynamaya calisiyorummm... az sonra oynicam umarim...
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl bende bu makınayı haın planlarıma alet etmeyı dusunuyorum suan daha dogrusu makınayı karıstıranı bır gece evde yoktuk ne yapmıslar karıstırmıslar aradıklarım olmaları gereken yerde yok bırı bazı seylerı sılmıs sınır oldum....
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl YATACAĞIM..........UYUYACAĞIM.........EN SAVUNMASIZ HALİME GEÇECEĞİM.........
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl makınayı toparladım sınırımı yatıstırdım bu uykusuzlukla fılm seyrederım herhalde...
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 19 yıl uyumaya gideyim ben artık sabah olmuş yaa all alla zaman su misali akıp geçiyor işte anladınnn
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl uyuyacağım sabah namaza kalkacagız neyse iyi geceler diyeyim bari ... kurban bayramının herkese hayırlı olması dilerim..
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl ya ben gündüzleri ders çalışmaıomki ancak gece çalışıom! gene geceyi beklicem
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl yarasıııın , allah kabul etsin , afiyet olsun.. arkadaşlar gelecek
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.