Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 19 yıl kahve içip tatlı yiycemm....... boğazında kala made emi......bencül senü.....
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 19 yıl az sonra gazeteleri okuyup, bir yandan da telefon eden müşterilere fiyat vermekle meşgul olucam
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 19 yıl SÖYLEMESİ AYIP BENDE KÜNEFE ZİYAFEYİ ÇEKECEM HERKES GELEBİLİR...
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 19 yıl YOLLIYIM HEMEN aaa yolla valla... ama nasıl... mail adresimi verebilirim anca.... onda da limite takılabilirsin.. msn filan yassakkk bizim sirkette...
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 19 yıl ŞARKI 4,67 MB 1O MB A KADAR YOLLAYABILIRIM... MAIL ADRESIN GEREK TABIKI... sarkı bırazdan gelıyoooorrr.....
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 19 yıl ŞARKI 4,67 MB 1O MB A KADAR YOLLAYABILIRIM... MAIL ADRESIN GEREK TABIKI... sarkı bırazdan gelıyoooorrr..... tesekkur ederim....
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl hane birlikte içecedik....gaypak seni.... sen yalncısın gelmeyon..dünde beklemekten bi hal oldum sıla barda......niye ektin len beni.....onun üçün artık senle bişey yapmam ben... yalanız içecem kahvemide....
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl sen yalncısın gelmeyon..dünde beklemekten bi hal oldum sıla barda......niye ektin len beni.....onun üçün artık senle bişey yapmam ben... yalanız içecem kahvemide.... he he.........sen sıladayım dedin.....bende seni ektim........yuf diyom sana........bu akşam gölgeye gidiiiiim debi dağıtayım ben başka türlü unutmam bu yalanı ,dolanı........
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl ne yani sen geldinde ben mi saklandım...de get gölgeden heç çıkma.....
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl avatarımı değişcem...kendi resmimi koycam... avatara sığacanmı peki
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl avatara sığacanmı peki bilmem deneyecem...... olmazsa seni sığdırırım...... değişmiyom len....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.