Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl Kuaföre meydünden önce gidicem saç speryinin içine katran koyucam
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl SAKARYAYA İNECEM.......FİKRİME GİDECEM.......2-3 BİRA İÇECEM.............
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl SAKARYAYA İNECEM.......FİKRİME GİDECEM.......2-3 BİRA İÇECEM............. bende geliyom az bekle......
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl Alo yarın cuma alkol alamayalım! Gerçi hiç alamayın ama dinlemezsinizki??
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl REVÜCÜLER VARSA GEL....YOKSA BEN NAPAM SENİ ÖLE KURU KURU..... ALLAM YA BİDE ÇOCUK AVUTACAZ GECENİN Bİ YARISI.....
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl Alo yarın cuma alkol alamayalım! Gerçi hiç alamayın ama dinlemezsinizki?? daha yarın olmadı böcük.... REVÜCÜLER VARSA GEL....YOKSA BEN NAPAM SENİ ÖLE KURU KURU..... ALLAM YA BİDE ÇOCUK AVUTACAZ GECENİN Bİ YARISI..... yokya...eşlik edende suç...ben yalanız getcem bara.....
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl Yazar az sonra benim dizi başlıyor ama ben hala işyerinde olduğum için izleyemeyeceğim bitsin artık beeeee
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl ALLAAAAAAAMMMM AZ KALDI YAF......................... GELSİN BUS GİBİ BİRALAR BEAAAAAAAAA...............
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl az sonra uyuyacam ölüyorum gunlerdır ılaclar yuzunden zatı acayip uyku yapıyorlar bır sey degıl zombılık kıdemımız gıdecek paso uyku yuzunden Allah(cc) rahatlık versın herkese...
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 19 yıl çayla su böreğini götürecem........... boğazına kalsın...... bende bi tost söledim bekliyorum işte kısmetse akşama yerim artık.....
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 19 yıl elimi cebime sokup amaçsızca şöle yarımsaat kadar yürüyecem........
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 19 yıl düş sokağı'nın hüzün kovan kuşu şarkısını bulabilsem.... calışmaya devam etcem...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.