Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 19 yıl KIRLANGIÇ UMARIM EN KISA ZAMANDA DÖNERSİN ARAMIZA..... AZ SONRA MALİYEYE GİDECEĞİM... geldim bacım geldim.. daha doğrusu gidemedim.. nasılsın... gittinmi maliyeye.. bende az sonra dişçiye gitsem iyi olacak valla. çok fena zonkluyor yaw..
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 19 yıl birazsonra sevgilim bana gelecek ve hitlerin son 10 gününü anlatan çöküş adlı filimi izleyecğim....
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 19 yıl Ya insan sevgilsiyle öyle filmmi izler? Bana hep öle derler macera yada korku filmine götürmek istediğim zaman!
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl corba ıcecem uykusuuzum uyuyacam cafe halen acıkk offffffffffffffffff
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 19 yıl Yazar az sonra gidip uyuyayım ki yarın forumda tam gaz yazayım herkese şimdiden iyi geceler....
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 19 yıl az sona atilla ilhan dan ben sana mecburum u dinleyecem........
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 19 yıl Sen iç ben gelip hortumla sular ayıltırım seni tv de maç var ama 3 te onu izlicem!
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl ayıldım be yaffff..... çay koyacam,telefonu açacam,mesaj atanlara cevap verecem...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.