Φ baharrr Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 bende yenı geldım nete bıraz oturduktan sonra tv ye gecerım..gece yıne burda olurum ıns. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 cikip biraz da gercek hayati goreyim Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 az sonra bende gıdecegım ama herkes nerdeysee gelsın saklanmayın sıkıldımmm Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 yemek yapıcam Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 kardesım resım ödevını yapcam malesef Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 az sonra gidip arkadasi alcam ..... aksama da supriz partisi baslicak yavasca hazirlanirim galba.... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 uyucam gec oldu Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Uyku moduna kesin geçecegim............... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Uyku moduna kesin geçecegim............... senden yine kopya alayim Benim de uykuya ihtiyacim var sabahin 4 du burda ...... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Angelimin yerine halay çekmek için hemen düğüne kaçıyorum...Sercan sen bittin demek için pencereden atlayacağım...msn trafiğine daha çok kurban vermeden düğüne...iii eğlenceler herkese! Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 senden yine kopya alayim Benim de uykuya ihtiyacim var sabahin 4 du burda ...... Seni kopyacı seni aman uykusuz kalma bak benim gibi çekersin sonra tamamı???az sonra kesinllikle yataga gitmem gerek yoksa günü hasta olarak geçiricem Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Seni kopyacı seni aman uykusuz kalma bak benim gibi çekersin sonra tamamı???az sonra kesinllikle yataga gitmem gerek yoksa günü hasta olarak geçiricem Bak şuna,uykusuz kalacağını okuduğumda;aman yine hastalanacak bidanemiz demiştim zaten,çabuk kalk PC nin başında kitap kurdu ben işte olmasam bilirdim ama neyse sen uyu dinlen,bende işe gelmişken dosyalarımı halledeyim Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Bak şuna,uykusuz kalacağını okuduğumda;aman yine hastalanacak bidanemiz demiştim zaten,çabuk kalk PC nin başında kitap kurdu ben işte olmasam bilirdim ama neyse sen uyu dinlen,bende işe gelmişken dosyalarımı halledeyim Biliyorum yaaa...gene dünden beri tuttu kulaklarım,dengesizligim öff herşey tetikliyo artık...düngece normal saate yattım 12 de sabah 6.30 da kalktım ama gene kötü ya neyse boşfer...tamam çıkıyorum saten ilaç yazdırmaya gidecegim......sanada kolay gelsinnnn Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 az sonra koleje gitcem isim bitsin aslinda bugunde calistin diyemem bebek uyudu 3 saat ahhhh simdi uyandi galba ben kacayim Not: Sercan gelmissin hosgeldin baharda gitmissin mavim bi varsin bi yoksun Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 hosbulduk canım geldım ama cıkıyorum bende Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 az sonra karçiçeimi arayacam........ Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 az sonra az sonra da burdayım baklaım daha karar vermedım ne yapacagıma Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Akif ve Erdal ile müzik eşliğinde güzel bir çay,balkonumda yarım saat kitap ve yarın ki son iş günü için uyku iyi paylaşımlar... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2008 treats or tricks Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 az sonra yemek yicem. isteyene ısmarlayabilirim. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 arkadaşlarım evi bastı onlar salonda eğlenceye hazırlanırken,ben şimdi yanlarına kaçmalıyım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 kahve ziftlenecem............. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 hemen dışarı çıkmalıyım...arkadaşlarım beni döfcek yoksa... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 yine yemek yicem ve disariya cikcam. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.