Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

bende yenı geldım nete bıraz oturduktan sonra tv ye gecerım..gece yıne burda olurum ıns.

• Cevaplar 3,1b
  • Görüntü 150b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

az sonra bende gıdecegım ama herkes nerdeysee gelsın saklanmayın sıkıldımmm :ph34r:

Gönderi tarihi:

kardesım resım ödevını yapcam malesef :angry2:

Gönderi tarihi:

az sonra gidip arkadasi alcam ..... aksama da supriz partisi baslicak yavasca hazirlanirim galba....

Gönderi tarihi:
Uyku moduna kesin geçecegim...............

senden yine kopya alayim :D Benim de uykuya ihtiyacim var sabahin 4 du burda ......

Gönderi tarihi:

Angelimin yerine halay çekmek için hemen düğüne kaçıyorum...Sercan sen bittin demek için pencereden atlayacağım...msn trafiğine daha çok kurban vermeden düğüne...iii eğlenceler herkese!

Gönderi tarihi:
senden yine kopya alayim :D Benim de uykuya ihtiyacim var sabahin 4 du burda ......

Seni kopyacı seni :angry::stuart: aman uykusuz kalma bak benim gibi çekersin sonra :) tamamı???az sonra kesinllikle yataga gitmem gerek yoksa günü hasta olarak geçiricem :online2long:

Gönderi tarihi:
Seni kopyacı seni :angry::stuart: aman uykusuz kalma bak benim gibi çekersin sonra :) tamamı???az sonra kesinllikle yataga gitmem gerek yoksa günü hasta olarak geçiricem :online2long:

Bak şuna,uykusuz kalacağını okuduğumda;aman yine hastalanacak bidanemiz demiştim zaten,çabuk kalk PC nin başında kitap kurdu :angry: ben işte olmasam bilirdim ama -_- neyse sen uyu dinlen,bende işe gelmişken dosyalarımı halledeyim :)

Gönderi tarihi:
Bak şuna,uykusuz kalacağını okuduğumda;aman yine hastalanacak bidanemiz demiştim zaten,çabuk kalk PC nin başında kitap kurdu :angry: ben işte olmasam bilirdim ama -_- neyse sen uyu dinlen,bende işe gelmişken dosyalarımı halledeyim :)

:( Biliyorum yaaa...gene dünden beri tuttu kulaklarım,dengesizligim :( öff herşey tetikliyo artık...düngece normal saate yattım 12 de sabah 6.30 da kalktım ama gene kötü ya :angry: neyse boşfer...tamam çıkıyorum saten :blushing: ilaç yazdırmaya gidecegim......sanada kolay gelsinnnn :hug::flowers:

Gönderi tarihi:

az sonra koleje gitcem isim bitsin aslinda bugunde calistin diyemem bebek uyudu 3 saat ahhhh simdi uyandi galba ben kacayim

Not: Sercan gelmissin hosgeldin ;) baharda gitmissin :( mavim bi varsin bi yoksun :wub:

Gönderi tarihi:

hosbulduk canım geldım ama cıkıyorum bende ;)

Gönderi tarihi:

az sonra az sonra da burdayım baklaım daha karar vermedım ne yapacagıma :)

Gönderi tarihi:

Akif ve Erdal ile müzik eşliğinde güzel bir çay,balkonumda yarım saat kitap ve yarın ki son iş günü için uyku :D iyi paylaşımlar...

Gönderi tarihi:

treats or tricks :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.