Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 cinayet filmi bakacam Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Canım Angelim ben şimdi çıkıyorum...Yürekli arkadaşım Diyarbakırlı,Sevgili Evren(tam bunları yazarken msnden aldım selamını)Dünyahepimizin,Yakışıklı,Evdeyokuz,Kaplan,Simalyıldızı,Politika(vaaaaaa aaaaav ne isimler ama) yazarsanız daha iyi olur,siz yazmayınca tadı çıkmıyorr Angelim,Bursercanım,Jönüm sizde yoksunuz...YAYAMAZIM da yok.ben de gidiyorum....Şimdi Umut Altınçağ eşiliğnde kendi siteme dönmeliyim...(anı defteri oldu gibi ) selam. mavi olmayan gokyuzu. Oylesine gezinirken, yukardaki mesajinizda adimin gectigini gordum, oysa ozellerimizin ozelde kalmasi,daha ozel olurdu. Saygilarimla. Evren. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Nitendo DS'de Super Mario oynucam en sevdigim oyundur cocuklumu hatirladir ( simdi cok buyuduk ya ) Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 az sonra yeşil çay yaptım onu içecegımm Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 az sonra yeşil çay yaptım onu içecegımm yesil cay aslinda guzel yesil ve nane cayi ben hep icerim yani anlican davet et beni Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 biraz kitap okuyup,uyuyacağım...yada çok yorgunum;hemen uyuyacağım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2008 sakinlesebilirsem fener macinin 2. yarisini izlicem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 uyuyabilirsem tabi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 uyuyabilirsem tabi nerdesın be sen estıkce kac aydır yoksun ortalarda yınede hosgeldın özlettın kendını valla bıde aysu ıle zeynep te yok ortalarda Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 hemen evin içinde kaybettiğim telefonu bulmalı,eşyaları yerleştirmeli ve uyumalıyımmmmm...az sonra değil şimdi Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 hasta olacagımm cok soğudu evv. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 nerdesın be sen estıkce kac aydır yoksun ortalarda yınede hosgeldın özlettın kendını valla bıde aysu ıle zeynep te yok ortalarda sorma be sercan =) geldim işte burdayım... çok zamanım yok ama gelebildiğim kadar geliyorum artık (: evet farkettim kimseler yok ... eminim herkesin işi vardır..sebepsiz değildir Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 hic umudum yok ama fener macina bakcam Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 hic umudum yok ama fener macina bakcam bakmaz olaydim allah bizim belamizi versin Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Dersi kaçırdım,eve attım kendimi...biraz tv ye bakıp işe geç kalmamak için erkenden çıkacam. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 ne yapacağım hususunda henüz karar vermiş değilim,üzerinde düşünüyorum Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Dişari cikmamlazim görüsmek üzere Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 yemek yisem fena olmaz karnim acikti benim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 çizgi film eşliğinde güzel bir kahvaltı...23 yaşındaysanız ve hala çizgi filmler hayatınızın ekseni ise hayat gerçekten çoooooooooooook daha güzel Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Ben Inuyasha ya bakiyorum mavicim japonca Anime . Neyse az sonra degilde insallah simdi uyurum saat gece bir oldu burda 6 saat sonra ise baslicam Hepinize gunaydin! Banada iyi geceler Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2008 ...yemek için dışarı çıkacağım...sonra tekrar iş çok yorucu ve oldukça yoğun bir iş günü Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 evet tam foruma giriş yapmışken,acıktığımı farkettim...TV karşısında güzel bir yemek yedikten sonra tekrar buradayım! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.