Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 16 yıl ben ya ben dununu bıle bılmeyen bırıyım bırazdan ne yapacagımı bılemem kı
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 16 yıl az sonra yemek yicem ve ondan sonra alis verise gitcem. birsey istermisiniz liste yapin
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl boyu mu aşan dosyalarla üçünçü dünya harbinde savaşacağım ama olsun ya,şunun şurasında beşe ne var
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl Az sonra kescem kavun karpuz,sonra alacam elime kitabımı oooo işte olmamak gerçekten çok güsel
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl ama o ıs yarın yıne baslıyacak ben yıne aynı sabah staj aksam ıste olacagım.... monoton hayata devam edıyoruz.bu ılk yarı hıc bıtmeyecek gıbı...
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 16 yıl dondurma yemeye gidecem ama gözüm kesmiyor http://img47.imageshack.us/img47/2447/dondurma3kzk2.jpg
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 16 yıl Şimdi en çok sevdiğim türküyü dinliyorum,Diyarbakırda usul usul gezen rüzgarı dinlemek için balkona çıkacağım.Karanlıkta kendimi bulmak için aydınlığı dileyeceğim!
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 16 yıl az sonra nemi yapcam bilmiyorum ama cok sinirlendim. nobet yazmislar bana 12-2 ama 2 aydir tutmuyodum galiba; hem nobet tutmaya ne botum var ne de askeri elbisem.
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 16 yıl Bende çok sinirliyim.Ya yarın cumartesi ama işe gitmeliyim.Pazar günü işe gitmemek için bir yalan düşünmeliyim az sonra iştekiler duymasın,ses çıkarmayın.
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 16 yıl sanırım yatagıma gırıp muzık dınleyecegım...benım can dostumla konusmam gerek.bazen ona ne kadar muhtac oldugumu bazen ne kadar mınnettar oldugumu hatırlıyorum.ıyıkı varsın dostum ıyıkı...
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 16 yıl tam iki partiye gitcem cooooooooook uzun bir gece olcak............
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 16 yıl ıyı eglenceler.umarım ıyı eglenırsınz... hayat cok enteresan gercekten ....
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 16 yıl sagol. birinci partiden geldim ikinciye gidecemi belli bile degil yoruldum bile
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.