Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl Oytalıktan kaybodugun için işte Kumpir yiyecem (sende istiyonmu )
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 17 yıl Oytalıktan kaybodugun için işte Kumpir yiyecem (sende istiyonmu ) kumpırı pek sevmem.pızza ısmarlayalım olmaz mı
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 17 yıl kumpırı pek sevmem.pızza ısmarlayalım olmaz mı Çıkss ısmarlama sen gel buzlukta hem sebseli hemde karışık vay,,milföyde var yaaaaa yatacagımmmmmm
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 17 yıl az sonra çooooooooooooook uzun zamandır gelemediğim forumdan biraz gezinip ayrılacam; özlediklerim için
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 17 yıl Hoşgeldin Katre a........ Bende hata üstüne hata yapıp bu satleye kadar burda oldugum için kitap okuyamadan yallah yataga gidip uyuma moduna geçecegim
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 17 yıl 2 saatlik uykuyla duruyorum pasa gitti makamda uyucam sonrada gidip kogusta uyucam
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 17 yıl Ohhh ne güsel biras hayeket et bilmiyorum ki belkim erken çıkar kitao okuyum....
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 17 yıl Az sonra bir sigara daha yakıp 1 duble daha rakı koyacam kendime
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 17 yıl Az sonra bir sigara daha yakıp 1 duble daha rakı koyacam kendime eneeee bende istiyomm yaaaa ama olmas çıkss ben az sonra uykumu getirsin diye komacan bir bardak ayran içicem midem şişti ama gene uykum yokk
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 17 yıl ben azcık pasta yapıp gelcem bekleyin beni kıslar psikolarda pasta yaparmı demeyin,benimde canım var bende insanım
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 17 yıl Kıs psikolarda pasta yapabilme öselliği var mı Neli yapcen bisede getir
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 17 yıl ama olmazki sabah sabah insanın aklına bu getirilmezki ben gidiyom pasta almaya
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.