Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl AZ SONRADA ŞİMDİ OLDUĞU GİBİ TELEFONLA KONUŞMAYA DEVAM EDECEĞİM...
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl İşe gidicem Delice bi duygu ama resmen hayat kadınlarına dondum ya gece gece işe cagırıyorlar nebu ya bıkdım
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl forumdan cıkacagım... ( iyi akşamlar herkese( kib)---çogul olarak algılarsanız sevinirim
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl bende maç izleyecem bakalım fener ne yapacak alex oynamıyormuş
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl Yazar bende bende....maç izleyeceğim.. FENERBAHÇEM SEN ÇOK YAŞA......
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl uyucam maçtan bana ne ya? Gece ders çalışcam goley gelsin...başarılar...
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 19 yıl işler yogun valla ne yapacagımıda bilmiyorum.. sıkılıyorum yaaa...hayırdır insaallah
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 19 yıl he he bom boş bır pzt gunu... ogleden sonra ısım var arkadasım annesını alacaz o kadar...
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 19 yıl çay olmak üzere bahceye masa sandalye atıp bahardan kalma havanın tadını çıkarim.
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 19 yıl Yazar AZ SONRA EMRET KOMUTANIMI İZLEYECEĞİM....SONRADA TEKRAR FORUMA DÖNECEĞİM...
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 19 yıl FİLM SEYREDECEM YINE DÜN KRAL ARTURU SEYRETTIM YENIDEN BU GUNDE ESKI TARIHLE ILGILI BIR FILM SEYREDERIM SANIRIM...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.