Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl neee 300 ytl mı ıyı kı soyledın larsıe sey benım bır ısım cıktı da sen goturu versen sana zahmet benım ısım cıkmasaydı bılıyon kesın gotururdum
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl hangi film nutelladaşım bizde evde kızlarla toplanıp film izliycez
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl kimilerine göe komik kimilerine göre değil...bende bilmıyom valla
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl git tıkın bakalım.. ben geldim sen gittin.. neyse yakalarım bir gün ben seni..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl ben aysuma müfettiş gadget diyodum da ondan öyle dedi o.. benim msnim açık zaten.. sen de şimdi aç.. det.. ben az sonra nabıım... camı aççıyım havalansın etraf..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl evet ya.. böyle havasızlıktan boğuldum.. bi ferah bi ferah şimdi.. oh dünya varmış.. az sonra... flahs.. flahs... terlik yemeğe gidicemm..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl valla.. teyzeler tedarikli.. böyle gidiyorlar.. tahtadan mı yaptırıyorlar o terlikleri anlamıyorum ki..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.