Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 17 yıl Aman ya sakın bayılma uzan tuzlu ayran iç ,veya şekerli su iç kan şekeyini düzenlesin.... Ben ilaçlarımı içecegim biras spor,ve yallah yatak
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 17 yıl sanma haklısın ben acı gerçekleyi kabul ettim artıkın az sonra tuhaf nickli üsteki üyeye inat nenide nenni yapacagımmmmm
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 17 yıl aman ii uykular, sonra dişlerin dökülürde mazallah uykusuzluktan neme lazım dimi ama
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 17 yıl Ahhh ahhhhh hiç anlamıyorlar şu yaşlılayı ben bir keyem dişleri yatarken bardaga koyuyorum dökülmes dünya para verim porselen yaptıydım bak.... az sonra güselik uykuma yatacagım üsteki masa başında pineklerken
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 17 yıl temizlik yapacağım,hava da güzel zaten,zevkle yaparım artık...
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 17 yıl Yatacagım.......................uyumak istiyorum...............
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 17 yıl az sonra biraz soru çözeceğim,beni bekliyorlar,bekletmemek lazım şimdi....
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 17 yıl Kanal D deki 32 günü seyrediyorum...bitene kadar bakıcam ama o sırada forumdaki güzel yazılara bakıcam ekleme yapıcam sonrada kitap okuyup yatacagım....
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 17 yıl A a gerçekten mi maşallah gece yarısı dönersin artık euheuhe Canım kolay gelsin
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 17 yıl yok kıs 8de bitcek ders 2, öğretim olunca böyle oluyo saol canım
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 17 yıl Öyle mi ben bilmiyordum canım ne yapayım hangi bölüm okuyorsun ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.