Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl uyku Bende uyanmaya çalışacağım İşe geldim ama hala uyanamadım
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl burada herkes çok yaşlı demek ki, baksanıza hayattan bıkmışlar ve yaşamak istemiyorlar bişey yapmak lazım
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl ödülün hangi yemek olucak uşağum..? ahucum ilk önce bi kazan çorba, ondan sonra 2 kilo elma dilim patates kızartması,onunla beraber 1,5 kilo köfte,bir damacanada ayran....finalde tatlı olarakta üstüne halis muhlis afyon kaymaklı kemalpaşa tatlısı...
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl ahucum ilk önce bi kazan çorba, ondan sonra 2 kilo elma dilim patates kızartması,onunla beraber 1,5 kilo köfte,bir damacanada ayran....finalde tatlı olarakta üstüne halis muhlis afyon kaymaklı kemalpaşa tatlısı... bunlar seni kesicek mi dersin..?
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl şu aralar şerit genişletme çalışmaları içindesin anladığım kadarıyla.. amaaaan bırak pırasalığı uşağum balkabaklığı duruken..
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl ahucum spora başlamadan önce kendimi ödüle boğuyorum ki uzun süre daha göremicem çünkü ödül falan... ama her an şalterlerim atarsa balkabağına dönüşebilirim... ve az sonra değil şinci gidiyorum görüşürüz ahucum...
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl bnde uzun suredır seyredıyodum bişelerı,bugun mıdemdeler.yarında göbeğimii seyredıcemm
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl bnde uzun suredır seyredıyodum bişelerı,bugun mıdemdeler.yarında göbeğimii seyredıcemm
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 17 yıl az sonra bol malzemeli bir pizzayı en geniş şeritlerimden biri olan F 18'den geçiriciim.. avının üstüne atlamaya hazır bir leopar kadar gergin ve sabırsızım..
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 17 yıl ahucum bende avını afiyetle yemiş ve hazmetmek için 2 gün boyunca yatan bir aslan gibiyim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.