Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 17 yıl ben genelde dıscıye gıtmem agrıyan yere rakı koyarım rakının kokusunu sevmem viski olarmı
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 17 yıl az sonra okula gidicem.kurbağanın ön beynini çıkarıp beyni olmadan reflekslerını yapıp yapmadığını öğrencez zavallı kurbağa 1 saat sonra ölceğinden haberi yok masum masum bana bakıyooo :w00t:
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 17 yıl ... az sonra okula gideceğim..hafıf duzeyde dovn sendromlu bi kız öğrencım var ne dersem arkadan eko yapıyoo çok şeker ya
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 17 yıl az sonra sahur olacak,ben daha bişey yapmadım bende yapmadım olsun boşver daha var yaparız .az sonra hatta şimdi sayılır uyucam biraz
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 17 yıl Söylemiştim ben size daha önce şimdi tekrar söylüyorum işte ne çabuk az sonra oldu
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 17 yıl az sonra son icadım ''patasentetik enerji enformasyonu 2 '' cihazını deneyecegim haber alamazsanız üzülmeyin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.