Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl az sonra çantamı hazırlayacağımm.gidiyorummmm biraz olsun uzaklaşacağım burdan oh beee forumdan demek değildi bu yaşadığım yerden
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl Yazar az sonra biraz maç izleyeceğim biraz çalışacağım sonrada forumda kaldığım yerden devam edeceğim...
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl seni kahrettimi bilmem emme ilk yarı beni mahvetti.....ikinci yarıda ölmesem iydir.... ah fener ah....nazar değdi tosunlarıma oynayamıyorlar......kurşun döktürcem......
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl Karçiçegim çok fena hastalandım az sonra ne kadar ot varsa karıştırıp içicem
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl Allah şifa versin şevval, Az sonra şunu yapacam diyemiyorum.. Bir saniye daha yaşayacağıma garantimmi var..??
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl Allah şifa versin şevval, Az sonra şunu yapacam diyemiyorum.. Bir saniye daha yaşayacağıma garantimmi var..?? tşk saygılar
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl Rica.. Anti parantez... Doğanın gözüne hasta oldum.. Gerçekten böyle bir göz olabilirmi..?
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl Rica.. Anti parantez... Doğanın gözüne hasta oldum.. Gerçekten böyle bir göz olabilirmi..? allah'in isine akil sir ermiyo iste
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 19 yıl az sonra başkan'la ve iş arkadaşlarımla bayramlaşıp evegidip: temizlik,ütü ve yaprak sarması yapacağım.ve en zevkli kısmı: müzik dinleyeceğim
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 19 yıl az sonra gidip kendime bayram şekeri alıp hepsini oturup bugünden bitircem................
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 19 yıl az sonra bitmedi gitti yaffff....sabırsızlanıyom çikolata almaya......
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 19 yıl az sonra gidip kendime bayram şekeri alıp hepsini oturup bugünden bitircem................ Yede belki biraz kilo alırsın kolların kalınlaşır ve dilinin rengi biraz normallaşir! Çok kırmızı be! Azsonra değil ama meydün bu yazıyı gördümü beni öldürcek!
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 19 yıl Yazar az sonra...ve birkaç gün boyunca hep foruma yazıyor olacağım.........
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 19 yıl Yazar tabi bu kadar pc başında kalırsan gözlerde hal kalır mı şaka bir yana hayırdır ?
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 19 yıl dertsiz insan olmuyor ki eşimi hastaneye yatırmıştım düşük problemi yaşıyoruz su an daha dört aylık bi bebişim var ALLAH bana bağışlarsa eger... gerçi hastaneye gitsemde içeri girmek yasak hergece moral olsun diye yattıgı odanın penceresinin altına gider onu cok sevdigimi söylerim... bu gecede uyumadan önce yapacagım tek sey bu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.