Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 19 yıl MESELA BEN AZ SONRA SARMA SARACAĞIM HİÇ İSTEMEYE İSTEMEYE...VE SONRA TEKRAR FORUMA GELECEĞİM......YA SİZ AZ SONRA NE YAPACAKSINIZ....BUYRUN ANLATIN
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 19 yıl asla yalan iftira elinde bir takımın bayrağıyla kadıköy civarında objektiflere yakalanan mara bulge uzattığımız mikrofana bunlar fotomontajdır dedi mara bulge nin başka bir takım bayrağıyla görüntüler az sonra
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 19 yıl Bu akşam kadir gecesi biraz sonra namaz kılmayı ve kuran okumayı düşünüyorum ve bunu hepinizede tavsiye ederim ....
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 19 yıl Bu akşam kadir gecesi biraz sonra namaz kılmayı ve kuran okumayı düşünüyorum ve bunu hepinizede tavsiye ederim .... aynen... az sonra burdan cıkıp, bu geceye dair bisiler yapcam......
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 19 yıl Ulu orta bari deme karçiçeğim.. Şimdi ben napacam.. Soktun aklıma kekle çayı..))
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 19 yıl bugün çık keyifsizim o yüzden az sonra çay içip yatacam.........
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 19 yıl Yazar az sonra forumdan ayrılıp çalışmaya devam edeceğim..bu gece iş bitmeyecek gibi...
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl hade yat da kurtulalım az sonra kendime bi silah almaya gitcem.........................
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl az sonra kendime bi silah almaya gitcem......................... su tabancası mı ahahaa
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl su tabancası mı ahahaa hayır janem.....uzun namlulu bişey alcam....... az sonra Fenerimin maçını izlemek için hazırlık yapcam.......
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl hayır janem.....uzun namlulu bişey alcam....... az sonra Fenerimin maçını izlemek için hazırlık yapcam....... hazırlıklar tamam bende schalkeyi bekliom
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl hazırlıklar tamam bende schalkeyi bekliom az sonra gelcekler kılıç kalkan kuşanmayı unutma.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.